Welkom bij Karina Schoonheidssalon Antwerpen (Wilrijk)

Wij bieden professionele schoonheidsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen

Massages

Massage is een heerlijke manier om spanning en stress of pijnlijke spieren weg te werken en even een rustpauze te houden. Massage verlaagt ook de bloeddruk en de hartslag, bevordert de afvoer van afvalstoffen in je lichaam, versoepelt je spieren en verlicht de pijn. Massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning, waarbij lichaam en geest in balans komen.

massage

Ontharing

Bij harsen worden uw haren door middel van een warme, zachte hars verwijderd. Dankzij de warmte verwijden de haarzakjes zich, wat het ontharen vergemakkelijkt en minder pijnlijk maakt.

waxing

Gelaatsverzorging

Tijdens een gelaatsverzorging geniet u van : reiniging, peeling, stomen van gelaat (vapozone), verwijderen van onzuiverheden, masker, gelaatsmassage en crème. De verzorging wordt uitgevoerd met aangepaste produkten voor uw huidtype.

Gelaatsverzorging

Manicure en pedicure

Een heerlijk verzorgende en ontspannende behandeling voor uw handen en nagels. Bij manicure worden uw nagels verkort, gewenste vorm gegeven, nagelriemen verzorgd, en als afsluiting wordt een aangename handmassage uitgevoerd.

Onze voeten verdienen voldoende verzorging. Daarom is een regelmatige voetverzorging belangrijk. Bij een pedicure worden ook eelt, eeltpitten, en likdoorns verwijderd. Bij ophoping van kalk worden de nagels verdund. Als afsluiting wordt een aangename voetmassage uitgevoerd.

manicure

Prijslijst

Contact

We hopen u snel te verwelkomen. Neem echter eerst contact met ons op voordat u langskomt.

Dagelijks geopend (ook op zaterdag en zondag). Maak een telefonische afspraak of vul het formulier in.

homeKarina Schansweg 21 2610 Wilrijk

phone 0 496 469 779

mail karina.schoonheidsbehandelingen@telenet.be