Copyright Science Press vzw - Gent - 2011  contact met ons

onze overige webstekken

Logo webstek en cd-rom Gezond Actief, een project en een informatieproduct van Science Press vzw en wetenschapsjournalist Jean-Pierre Dubois - creatie en copyright 1999 - 2004

 

Na 15 december 2011 staat hier een vernieuwde webstek over Science Press vzw en de journalistieke projecten en publicaties.

Gezond Actief gaat over alle onderwerpen die te maken hebben met gezondheid: op de werkplek, thuis en in de vrije tijd.


Science Press vzw richt zich met Gezond Actief tot alle wetenschappelijke instellingen, universiteiten, gezondheidsinstellingen, non-profit organisaties, overheidsdiensten en bedrijven.

Heeft u nieuws? Eigen projecten of voorstellen? Een nieuw boek over stoppen met roken, gezond eten en drinken, meer bewegen, veiligheid en preventie, of een ander onderwerp dat werkende en creatieve mensen kan interesseren? I

Bent u werknemer of werkgever? Preventieadviseur? Wetenschapper? Hoofd van een onderzoeksafdeling? Communicatieverantwoordelijke?

Dan wil Science Press vzw altijd graag meer weten over u en uw activiteiten. Gezond Actief is immers de actieve manier waarop wij bezig zijn met gezondheidsonderwerpen. Op een verantwoorde, vulgariserende manier. Helder, aantrekkelijk en actueel. 

 

Gezond Actief is een periodiek nieuwsaanbod met uitsluitend journalistieke onderwerpen. Voor de gedrukte pers maar ook met video-dvd's. 

Foto: Bob Patovan - Science Press vzw - bezig zijn met de toekomst van de wetenschap