Secro logo
Fotobanner
 

Freelance Secretariaat: het kantoor van morgen.

In het zakenleven van vandaag, dat onderhevig is aan allerlei nieuwe tendensen en slogans, die door iedereen nagevolgd worden, is het freelance secretariaat volwassen geworden. In de wereld zijn er vele actief en de groei in het buitenland stijgt meer en meer. In België zijn er de laatste jaren verschillende van start gegaan. Freelance secretariaat is een kantoor waar bedrijven à la carte een brede waaier van secretariaats- en andere diensten kunnen verkrijgen.
Een klein bedrijf kan op deze wijze behoorlijk besparen.
Het freelance secretariaat, concept van polyvalente werken en diensten, ontstond vanuit de nood van kleine bedrijfjes om vaste bedrijfsuitgaven te drukken. De snelle beschikbaarheid van "los" personeel met ervaring in alle takken van kantoorwerkzaamheden blijft hierdoor betaalbaar.
Freelance secretariaat is het nieuwe zakendoen zonder praktische beslommeringen.  
Moderne communicatiemiddelen zijn een "must" en Secro bvba heeft een reeks voordelen, zoals snel en efficiënt toegang krijgen met bedrijven d.m.v. het internet. Bestanden worden onmiddellijk bewerkt en terug aan de klant bezorgd waar hij zich ook bevindt op elk uur van de dag, via de elektronische snelweg.

Home Diensten Informatie Contact