Waarom kiezen voor Selena PC?

Na ook eerst een aantal jaren bezig geweest te zijn met PC's viel het mij op dat er weinig echt geluisterd wordt naar de klant, en op de plaatsen waar ze dan wel luisteren was de prijs soms schrikwekkend hoog.

Wat zeg je nu! Niet willen luisteren naar de klant? JA, zeg nu eens zelf welke computerzaak wil voor jou een PC samenstellen die voldoet aan jou wensen en niet die van hen, wil de componenten gebruiken die jij wenst en niet wat ze nu toevallig liggen hebben, of zoekt samen met jou om de voor jou ideale PC samen te stellen?

Stellen wij dan geen PC voor? Ja maar steeds in overleg met de klant en dan kijken we welke de wensen van de klanten zijn en stellen aan de hand daarvan een PC voor. Maar wat indien je nu liever net een andere kast wenst omdat die beter past bij jou bureau wel dat vormt geen probleem dan doen we dat toch ook. Of je hebt meer vertrouwen in dat ander merk dan is ook dat geen probleem voor ons. Wij zijn niet gebonden aan een of andere verdeler of een bepaald merk. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing tegen de beste prijs.

Om deze redenen hebben wij dan ook geen grote stock en geen winkel, dit betekend voor jou dat je steeds nieuwe apparaten krijgt tegen de op dat moment geldende prijzen. Want bij computers is het nog steeds zo dat je nu nog altijd meer krijgt voor je euro's dan een tijd geleden.

Vraag daarom steeds om een actuele prijsopgave want de prijzen kunnen vlug veranderen. Een simpele mail of telefoon en we zien hoe we jou het beste kunnen helpen.

De zaakvoerder : Jo

Julius Dooghelaan 55 te 8310 Brugge
E-Mail: Klik hier om een E-mail te zenden
Tel: 0496/11.96.99