Biografie

SELO systems zag het daglicht op 22 juli 2003.

Sergio Loreti, stichter en bezieler, vertrok van de idee een bedrijf op te richten waar de wens van de klant centraal staat: een klein bedrijf, met een persoonlijke service en met op maat gemaakte producten.

Hoe vertaalt deze visie zich concreet? Waarin verschilt SELO systems van de rest?

Ten eerste worden alle producten op vraag en naar wens van de klant gemaakt. Dit heeft meerdere voordelen:
- Geen overbodige stock met verouderde producten of onderdelen. Resultaat: up-to-date producten tegen de recentste prijzen.

- Onze systemen zijn aangepast aan de behoeften van de klant: u betaalt dus niet voor onnodige snufjes en opties die u nooit gebruikt.

Ten tweede is SELO systems een bedrijf zonder winkelruimte. Ook dit strekt de klant tot voordeel:
- Geen kosten voor huur of aankoop van een pand. Dit betekent dus ook dat deze kosten niet aan de klant doorgerekend dienen te worden. Resultaat: lagere prijzen voor de klant.
- Geen kosten voor personeel dat permanent in de winkel moet staan. Dit wil zeggen dat ook hier bespaard kan worden. Resultaat: lagere prijzen voor de klant.

Wij komen tot bij u. Geen onnodige verplaatsingen of gesjouw met dozen. U bestelt en wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren eigenaar bent van een volledig werkend systeem.

Dit alles maakt het daarenboven mogelijk om de klant een snelle en persoonlijke service te geven. Wij staan 7 dagen op 7 klaar om uw IT-problemen op te lossen, uw vragen te beantwoorden of om u bij te staan bij de keuze van een nieuw systeem, netwerk,...