Leren Ondernemen VZW

Valkerijgang 26

3000 Leuven

 

Gezinsondersteuning Wijkcultuurcentrum Woonproject Interresante links Contact

   

Wie zijn we?

We zijn een bonte bende van kinderen, jongeren, vaders en moeders maar ook alleenstaanden. We maken samen de vereniging Leren Ondernemen.

We ondernemen allerlei activiteiten, we vangen de kinderen op na de school en tijdens de vakantie. We werken samen met het CLB en 5 scholen rond communicatie. Met de provincie Vlaams Brabant zoeken we naar een aangepaste opvoedingsondersteuning.

De fietsen van de kinderen en de ouders worden hersteld, iedereen kan computerles volgen. Tien gezinnen krijgen ook steun bij de aankoop van een eigen woning.

Een aantal vrouwen maken mooie dingen met stof uit Mali, geweven en gekleurd door Malinese vrouwen. Mannen en vrouwen helpen mee met de renovatie en het onderhoud van de gebouwen en de tuin. We toveren de oude drukkerij om in een "sociaal restaurant" en een theaterzaal. Want toneel spelen en lekker eten is plezant.

Door al deze activiteiten en projecten voelen we onszelf veel beter en hebben we de kracht om veranderingen voor te stellen aan het beleid en op te komen voor onze rechten.

Hit Counter

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan koenlemaitre@hotmail.com.
Copyright 2003 Leren Ondernemen VZW
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2003