Advocatenkantoor Sigrid Volders

 

VOORSTELLING.

Mter Sigrid Volders studeerde in 1995 af als licentiate in de rechten aan de Vrije Universiteit te Brussel, met een specifieke interesse voor het burgerlijk recht.

Hetzelfde jaar werd de eed afgelegd bij de Orde van Nederlandse Advocaten bij de Balie te Brussel, waarna de inschrijving op het Tableau geschiedde in 1998.

In 1999 werd de kans gegrepen om zich gedurende 14 maanden verder te specialiseren in het bouw- en aansprakelijkheidsrecht.

In 2005-2006 werd een bijkomende opleiding aangevat en werd het certifcaat "Bijzondere opleiding jeugdrecht" behaald.

Mter Sigrid Volders geeft geregeld voordrachten, en publiceerde diverse artikels in populaire tijdschriften.

Sinds 1 januari 2005 wordt de praktijk uitgeoefend te Boutersem, en werd de overstap naar Balie Leuven gemaakt. Het kantoor staat bekend om diens cliŽntgerichtheid en goede informatiestroom. De drempel wordt bewust zo laag mogelijk gehouden.

Het clienteel bestaat uit zowel particulieren, zelfstandigen, bedrijven als maatschappijen uit geheel BelgiŽ en het buitenland. Daarnaast werkt het kantoor op losse basis samen met verschillende advocatenkantoren uit Brussel, Antwerpen, Parijs en Ocala (USA)

Correspondentie wordt zowel in het Nederlands, Frans, Engels als het Duits gevoerd.

 

 

Voorstelling
Materies
Consultatie
Advies
Invorderingen
Erelonen
Links

Ligging

Juridische kennisgeving

 

LAATSTE UPDATES :

- 1/1/2014 : een BTW van 21 % is vanaf heden van toepassing op de factuur of staat van kosten en erelonen van elke advocaat. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW

- aanpassing minimum erelonen na indexering rechtsplegingsvergoeding

- aanpassing algemene voorwaarden (zie 'erelonen')

- aanpassing invorderingen na indexering rechtsplegingsvergoeding

- nieuw : 'juridische kennisgeving'

 

 

 

 

 

Honsemsestraat 31, 3370 Boutersem - tel : 016/89.48.50 - fax : 016/89.33.39 - BTW BE 0812.628.386 - e-mail : sigrid.volders@telenet.be 

 

webdesign Sigrid Volders- all content copyright 2005-2014