Advocatenkantoor Sigrid Volders

 

CONSULTATIE.

Consultaties kunnen doorgang vinden op het kantoor te Boutersem, doch eveneens te Brussel of Leuven en dit steeds na afspraak en tijdens de kantooruren.

Wenst U een eerste advies ? Het kantoor poogt U een vlotte toegang te geven, waarbij de kosten zo laag mogelijk gehouden worden.Een consultatie kan steeds, zonder dat U hierbij een dossier dient te openen. Op deze manier kan U aan advocaat raadplegen voor een eerste advies, nog voor er zich problemen stellen.

Heeft U echter een zeer korte vraag welke slechts een kort antwoord behoeft ? Vul het formulier "gratis advies" in en U krijgt een kosteloos antwoord per e-mail.

Het kantoor accepteert eveneens op beperkte schaal dossiers welke in aanmerking komen voor aanstelling via het Bureau voor Juridische Bijstand (pro-deo). Hier zijn de consultaties gratis.

Ook minderjarigen kunnen na tussenkomst van het Bureau voor Juridische Bijstand gratis op consultatie komen.

Wordt er beslist om een dossier te openen, dan wordt er tijdens de eerste consultatie een duidelijke, schriftelijke afspraak gemaakt over het toegepaste ereloon.

 

 

 

Voorstelling
Materies
Consultatie
Advies
Invorderingen
Erelonen
Links

Ligging

Juridische kennisgeving

 

 

 

 

 

 

 

Honsemsestraat 31, 3370 Boutersem - tel : 016/89.48.50 - fax : 016/89.33.39 - BTW BE 0812.628.386 - e-mail : sigrid.volders@telenet.be 

 

webdesign Sigrid Volders- all content copyright 2005-2014