WELKOM

1 november 2016Posted by NSS Nijlen

 

Robin Hood en Katniss Everdeen zorgden ervoor dat boogschieten er indrukwekkend uitziet. En misschien wil je wel eens nagaan of er aan jou geen Wilhelm Tell verloren gaat. Boogschieten leer je niet door naar een film te kijken of door een boek te lezen. Boogschieten leer je door het te doen.
Wil jij leren boogschieten ? Dan zit je goed bij onze club. Wij beschikken over de enthousiaste opgeleide of ervaren mensen, de infrastructuur en het materiaal waardoor je op een gezellige manier een goede start kan nemen met je nieuwe hobby.
Wil je graag eens kennismaken met onze club ????
Kijk gerust eens rond op onze website en spring daarna gewoon eens binnen tijdens de trainingsuren.

Clubnieuws

1 november 2016Posted by NSS Nijlen

 

woensdag 26 oktober 2016 : omdat de schietgang wordt omgebouwd tot een griezelig kerkhof, is het lokaal op woensdag GESLOTEN. Er zal dus niet getraind worden.

vrijdag 28 oktober 2016 : Halloweenschieting
Inleg 5 euro. Begin om 19.00 uur. De lijst met inschrijvingen wordt langer en langer. Wij wachten nog op U !!
Schrijf u dringend in.

Initiaties boogschieten

1 november 2016 Posted by NSS Nijlen

 

De leden van onze club verzorgen regelmatig workshops of initiaties boogschieten (zowel in ons eigen lokaal als op uw locatie).

Na de kennismaking wordt uitleg gegeven over het boogschieten, gevolgd door een korte uitleg over de techniek van het handboogschieten .
Voor de initiaties wordt een cycloopboog gebruikt die zowel door een rechts- als linkshandige schutter kan gebruikt worden. Draag best niet- loshangende kledij. Beschermingsmateriaal is aanwezig in de club.
Deze workshop is erg leuk om met collega's, vrienden of klasgenoten samen te doen. Een initiatie kan aangeboden worden als teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje, sportdag op school, enz.