WELKOM

1 november 2016Posted by NSS Nijlen

 

Robin Hood en Katniss Everdeen zorgden ervoor dat boogschieten er indrukwekkend uitziet. En misschien wil je wel eens nagaan of er aan jou geen Wilhelm Tell verloren gaat. Boogschieten leer je niet door naar een film te kijken of door een boek te lezen. Boogschieten leer je door het te doen.
Wil jij leren boogschieten ? Dan zit je goed bij onze club. Wij beschikken over de enthousiaste opgeleide of ervaren mensen, de infrastructuur en het materiaal waardoor je op een gezellige manier een goede start kan nemen met je nieuwe hobby.
Wil je graag eens kennismaken met onze club ????
Kijk gerust eens rond op onze website en spring daarna gewoon eens binnen tijdens de trainingsuren.

Clubnieuws

3 januari 2017 Posted by NSS Nijlen

 

vrijdag 24 februari 2017 : NSS doet eens zot.
Voor de eerste keer doen we bij NSS een speciale training met Carnaval voor onze leden.
Meer nieuws hierover in onze e-neiuwsbrief van februari.
Leden en sympathisanten kunnen zich in het lokaal nog inschrijven tot 22 februari 2017.

vrijdag 13 januari 2017 : NSS viert 2017.
Naar jaarlijkse gewoonte nodigt de club zijn leden, hun ouders en sympathisanten uit voor een hapje en een drankje op een gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar.

Aanvang : 19.00 uur

Inschrijven in het lokaal of per e-mail.

vrijdag 9 december 2016 : De Sint is op komst ... en wij gaan dat vieren in stijl ... DISCO-stijl. JP zal de schietgang omtoveren tot een echte discotheek en zal een trainingswedstrijdje organiseren waar alle clubleden kunnen aan deelnemen.
De pijlen zullen geschoten worden op de beats van DISCO.

Inleg : 3 euro.

Aanvang : 19.00 uur

Inschrijven bij JP Vermosen.

Initiaties boogschieten

1 november 2016 Posted by NSS Nijlen

 

De leden van onze club verzorgen regelmatig workshops of initiaties boogschieten (zowel in ons eigen lokaal als op uw locatie).

Na de kennismaking wordt uitleg gegeven over het boogschieten, gevolgd door een korte uitleg over de techniek van het handboogschieten .
Voor de initiaties wordt een cycloopboog gebruikt die zowel door een rechts- als linkshandige schutter kan gebruikt worden. Draag best niet- loshangende kledij. Beschermingsmateriaal is aanwezig in de club.
Deze workshop is erg leuk om met collega's, vrienden of klasgenoten samen te doen. Een initiatie kan aangeboden worden als teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje, sportdag op school, enz.