Welkom op mijn pagina

Deze website dient voornamelijk voor eigen gebruik. Op deze manier heb ik steeds mijn fotoalbums binnen bereik, maar uiteraard is iedereen welkom ze te doorbladeren. Verder probeer ik de site functioneel te maken met enkele verwijzingen naar andere websites.

De foto hierboven is genomen in 2004 in Kathmandu en toont drie Brahmins in de tempel van Pashupatinath.

Mijn bezigheden

Naast mijn beroepsactiviteiten als spoedverpleegkundige in het ZNA Middelheimziekenhuis spendeer ik het overgrote deel van mijn tijd aan onze dochter Lotte (webpagina van Lotte). Tijdens de enkele vrije momenten houd ik me vooral bezig met fotografie en wanneer er wat meer tijd over is, vul ik die graag in met reizen.

Onze interesses wat betreft reizen gaan van citytrips tot verdere bestemmingen waar natuur, cultuur (ook de eetcultuur) en wandelen centraal staan.

En al de tijd die er overblijft (of tijdens de andere bezigheden) gaat naar muziek, passief dan. Mijn favoriete genre is de New Wave, maar ik kan van vele andere genres genieten. Favoriete radiozender blijft StuBru.

En favoriete film is Harold and Maude. Geweldige cultfilm uit 1971 met een fantastische soundtrack van Cat Stevens.

Een andere zeer genietbare film is Into the Wild. Het is een meer recente film (2007) met filmmuziek van en door Eddie Vedder (Pearl Jam).