Soft-IT Prebes Soft-IT

Bij Soft-It kan men steeds terecht om uw manuele manier van werken te vertalen naar een geautomatiseerd softwareprogramma.

Soft-IT zoekt samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem.

U kunt bij ons ook terecht om uw verouderde dos-programma's om te zetten in de meest recente technologie op programmatievlak. Hierbij gaan uw gegevens van het oude programma niet in rook op, maar zorgen wij om deze gegevens zo goed mogelijk te converteren naar het nieuwe programma.
 • Maatwerk

  Op maat

  Het vinden van standaardsoftware die al uw noden vervuld is een bijna onmogelijke taak. Of het nu gaat om prduktiesoftware of vrijetijdssoftware, wij zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem.

  MaatwerkProductie »» MaatwerkTijdregistratie »» MaatwerkCampings - Hotels »» MaatwerkVrije tijd »»

 • Webapplicaties

  Webapplicaties

  Wij ontwikkelen eveneens webapplicaties, meerbepaald typische ‘client-server’ toepassingen.
  De businesslogica wordt niet in de userinterface ingebouwd maar aan server-side.

  Hierbij zijn de nieuwste technologieën gebruikt op het .NET platform zoals AJAX, C#, Java die de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd en heel wat mogelijkheden biedt naar open interfaces.

  Aan server zijde wordt gebruik gemaakt van SQL Server Management, terwijl een windowsapplicatie opgebouwd met dezelfde technologieën de opvolging van de entiteitgegevens voor zijn rekening neemt.

 • Disciplines

  Safety - Security

  Soft-It investeert samen met Shapconsult (makers van het BIN - buurtinformatienetwerk) op eigen initiatief in het ontwikkelen van een multidisciplinair platform om nood -en interventiegegevens beter te gaan beheren.

  lees meer »»

 • Prijsraming

  Prijsraming

  Aarzel niet om ons te contacteren, zodat wij gratis, zonder aankoopverplichting een analyse kunnen opmaken van uw bedrijfssituatie.

  contacteren »»