Dewolf Security Maintenance is een spin-off van de oorspronkelijke Dewolf Security bvba dat zich uitsluitend met alarminstallaties inhield. Door ons uitgebouwd netwerk sinds jaren kan u hierdoor nog steeds bij ons terecht voor een persoonlijke service of advies voor zelfplaatsers. Klik hier voor contact. 
Camera's overal tegenwoordig maar het is handig om via een smartphone altijd een kijk op uw woning te hebben waar ook ter wereld. Wij kunnen u bijstaan in zeer eenvoudige, compacte systemen die quasi geen bekabeling vragen, zeer goed bij prijs zijn maar toch stabiel in gebruik. Voor alle budgetten, zowel binnen als buiten. Klik hier voor contact. 
   
Refurbished PC: meerdere pc's in de woning zijn handig maar de aankoop hiervan is duur tegenover het gebruik. We kunnen pc's leveren die beginnen aan een tweede leven, maar toch met 2 jaar waarborg, legale windows-10 en 1 jaar gratis G-data. Deze pc's zijn 'industrieel' , zijn max. 2 jaar oud en komen uit Duitsland. Ze zijn niet klein, maar 'oer-degelijk sterk' . Ideaal voor 'surf'- of administratie-pc' maar ook voor multimedia. Ze zijn niet geschikt voor Gamers of Pok√©mon-jagers... Ze kunnen omschreven worden als 'eenvoudig, beresterk, stabiel' en uiteraard goedkoop! Klik hier voor contact.   
Voor eenvoudige Automatisatie / Domotica zoals bv een extra zender/ontvanger voor uw garagepoort, sturing van elektrische apparaten via de smartphone of gsm, een melding ontvangen als u met een stroompanne zit enz...: alle vragen welkom! Klik hier voor contact.