T.C. SPINNIS v.z.w.

Pastorijstraat 51

2480   Dessel

BTW nr.:  BE 870.488.886

014 37 07 73

spinnis.dessel@skynet.be


  ROLSTOELTENNIS


Roller-Loper Dubbeltornooi : 7° herdenking Jens Vanherck :  17 maart 2018     BELGISCH KAMPIOENSCHAP OP TC SPINNIS 2012 


Rolstoeltennissers zijn van harte welkom op TC Spinnis.   Sinds 2005 zijn wij gestart met rolstoeltennis. Vier van onze trainers zijn speciaal opgeleid om les te geven aan rolstoeltennissers. OPROEP: TC Spinnis is nog steeds op zoek naar nieuwe rollers. Personen die graag eens een kijkje komen nemen of een gratis initiatieles volgen, kunnen zich melden bij Tom Smet

Onze accommodatie is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.15 sep (4).JPG 16 sep (116).jpg 16 sep (39).jpg 16 sep (4).jpg ROLSTOELTENNIS

Verslag Tornooi herdenking Jens Vanherck

Op 27/2/2016 vond voor de 5de maal de herdenking van Jens plaats

Wij mochten rekenen op de inschrijving van18 rollers en 13 lopers waarvan in laatste instantie toch nog 1 roller forfait moest geven wegens kwetsuur en 4 lopers die niet in actie kwamen doordat er meerdere dubbels werden gespeeld tussen de rollers. Alle rollers speelden zoals gepland, 2 wedstrijden van 1u30.

Er vonden verschillende spannende wedstrijden plaats waar de spelers van genoten maar ook de talrijk opgekomen supporters.

Alle rollers waren zeer tevreden over deze dag en vele onder hen vonden het ook fijn om Joris nog eens terug te ontmoeten. Cindy en Gerda kregen dit jaar Joris als loper naast zich, terwijl Diana en Sanne hem als tegenstander mochten begroeten.

Iedere deelnemer werd voorzien van gratis frit-stoofvlees waarvoor een woordje van dank naar de vrijwilligers die dit alles perfect op de tafel serveerden, terwijl onze tappers ervoor zorgden dat iedereen aan drank geraakte.

Ik bedank alle deelnemers, supporters en vrijwilligers die van deze dag een geslaagde herdenking maakten

Wij hopen jullie allen op 25-2-2017 terug te mogen ontmoeten op de 6de herdenking JENS VANHERCK.

FOTO’S Herdenking Jens

Sportieve groeten,  Robert