Prijzen

Prijzen per springkasteel, BTW inclusief.


 Dappere Ridder
Het Drakenbos 
Schatteneiland  
De Vuurspuwende Draak
Het Dino Park (NIEUW!)
Het Speelvliegtuig (NIEUW!)
Zat-, zon-, of feestdagen 130 euro 100 euro
130 euro 130 euro 130 euro 130 euro
Weekend (zaterdag + zondag) 160 euro 140 euro 160 euro 160 euro 160 euro 160 euro


Sprookjesprinses
      Voetbaltempel
   Speelburcht
De Jungle Safari (NIEUW!)
Het Legerkamp (NIEUW!)
De Scheve Schuit Shooter (NIEUW!)
Zat-, zon-, of feestdagen 130 euro
130 euro
130 euro
130 euro
PROMO!!!
110 euro
140 euro
Weekend (zaterdag + zondag) 160 euro
160 euro
160 euro
160 euro
140 euro
180 euro

Geleverd, opgebouwd en afgebroken. De huurprijs van het springkasteel is tussen 8u30 en 20u30.

Inbegrepen in de prijs
Bij elk springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd. Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. Indien u woont in Diepenbeek, Kortessem of Hasselt betaalt u geen vervoerskosten. Buiten Diepenbeek, Kortessem of Hasselt betaalt u een kilometervergoeding van 0,5 euro/kilometer. Kilometervergoeding is voor het plaatsen (heen en terug) en voor het ophalen (heen en terug).

Het is aan de huurder om te voorzien in een verlengkabel om de blazer van het springkasteel aan te sluiten op het stroomcircuit. U kan ook bij ons een verlengkabel huren aan 5 euro. Dit dient u wel tijdens de reservatie te vermelden.

Waarborg
Wij vragen een waarborg van € 100 per bestelling. Dat bedrag krijgt u opnieuw terug indien het springkasteel bij ophaling in prima staat is.

Het praktische
Bij levering en ophaling dient er steeds iemand aanwezig te zijn om een handje te helpen, hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. Gelieve daarom 1 meter extra rondom het springkasteel te voorzien. De plaats waar het springkasteel opgesteld dient te worden moet vlot toegankelijk zijn vanaf de straat. Achteraan het springkasteel hebben wij een 220 V stopcontact of verlengkabel nodig. BELANGRIJK: bij regenweer mag het springkasteel niet onopgeblazen blijven platliggen! Doordat regenwater door de naden binnendringt wordt het springkasteel loodzwaar.

Betaling
De betaling van de huurpijs en de waarborg gebeurt bij de ontvangstname van het gehuurde springkasteel. Geen betaling = geen plaatsing springkasteel.

Slecht weer garantie
U kan uw springkasteel tot 24 uur voor de levering kosteloos annuleren bij slecht weer. Deze gratis "slecht waar garantie" geldt enkel bij voorspelling van slecht weer, zware windstoten of hevige regenval, niet bij "kans op een bui".

Huurvoorwaarden
Bekijk hier onze voorwaarden.

Privacy-policy
Springhasselt.be/Janvanheusden.be (Jan Vanheusden) gaat met de grootste zorgvuldigheid om met persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Springhasselt.be/Janvanheusden.be (Jan Vanheusden) en slechts gebruikt voor de doeleinden waarvoor de gegevens verstrekt zijn door de persoon in kwestie. Gegevens kunnen worden opgeslagen in één of meerdere databanken. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder de toestemming van de betrokkene. De betrokkene heeft recht op inzage van zijn persoonsgegevens.