Welkom op de website van Springkasteeltje !

L E G O  V E R H U U R

We timmeren nu al enkele jaren met veel enthousiasme aan ons springkastelenavontuur. Hierbij zijn een goeie service en kwaliteit voor onze klanten absolute topprioriteit. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren is vernieuwing van tijd tot tijd natuurlijk noodzakelijk en dan hebben we het niet alleen over een nieuw springkasteel zo nu en dan. Vandaar deze vernieuwde website, met meer info die u nu nog makkelijker terugvindt. Zo kan u snel beslissen welk springkasteel het best past bij uw feestje.

Een prinsessenkasteel voor een prinses? Onze spiksplinternieuwe springkastelen Unicorn en Krokodil. Een Monkeys springkasteel om al uw kleine aapjes in te verzamelen? We hebben het allemaal! Een verjaardagsfeestje, communiefeest, lentefeest, babyborrel, straatbarbecue, bedrijfsfeest,... Wat de gelegenheid ook is, een springkasteel garandeert plezier voor groot en klein.

Binnen een straal van 15km leveren en plaatsen we onze grotere springkastelen gratis. Woont u iets verder weg? Geen probleem, maar dan vragen we een kilometervergoeding om tot bij u te springen! Onze kleinere springkastelen zijn bij ons af te halen. Wilt u dit toch geleverd hebben binnen een straal van 15km, dan komt er €25 bij. Verdere afstanden zijn op aanvraag. U vindt alle correcte info onder het tabje Verhuurmateriaal hierboven...

Hebt u toch nog vragen na het doorzoeken van onze site? Stuur ons dan gerust een mailtje of bel even. Samen vinden we zeker het geschikte springkasteel voor uw feest.

Tot snel,

Koen