VERKOOP VAN SCOOTERS - BROMFIETSEN-FIETSEN EIGEN HERSTELDIENST - TAKELDIENST ONDERHOUD VAN ALLE MERKEN
SP SCOOTERS is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, scooters,bromfietsen . Tevens kan je er terecht voor diverse nieuwe en tweedehands onderdelen(acsud, TNT) en accessoires. Wij kunnen uw dromen waarmaken met de tuning van uw scooter zowel optisch als motorisch. Op deze website kan je in onze online-database nagaan welke scooters en bromfietsen wij op heden in voorraad hebben. Wij publiceren echter niet alles, mail ons of bel ons! SP SCOOTERS wenst u veel surfplezier ...
ADRES : Peter Benoitlaan 17 9050 GENTBRUGGE GSM 0475/825401 TEL 09/2303219 sp.scooters@telenet.be
rechten voorbehouden aan SP SCOOTERS.
Espa˝ol
English
Franšais
Nederlands
Italiano
Deutsch
[./20als1pag.html]
[./page_1pag.html]
[./page_4pag.html]
[./page5pag.html]
de ligging van ons bedrijf
tweedehands bromfietsen aan scherpe prijzen
E-mail ons
verder
terug
e-mail ons
ligging
Startpagina
[./page_3pag.html]
E-mail ons
[./page_5pag.html]
Wij verdelen nieuwe fietsen Prestige(Belgische fabrikant) www.prestigefietsen.be Kom gerust langs Betaalbaar Design aan betaalbaar kwaliteit!!! Voor de aanschaf van een scooter kunnen wij u een totaal pakket leveren, deze betekend de levering en onderhoud van uw scooter of bromfiets, de accessoires zoals helmen, sloten, onderdelen. Service en onderhoud gebeurd in een moderne werkplaats en door een gediplomeerde monteur. Ook hier is snelheid ons motto d.w.z. wij werken voor de scooter of bromfiets reparatie`s op afspraak dit betekend dat de reparatie onder normale omstandigheden niet langer duurt dan een dag, is dit wel het geval dan word u tijdig op de hoogte gesteld d.m.v. een telefoontje.
NIEUW - NIEUW - NIEUW vanaf heden kunt u een scooter bij ons kopen op afbetaling ! Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden!!!!!
[./20als2pag.html]
[./page_2pag.html]
[./page_6pag.html]
SP SCOOTERS nieuwe winkel te Gentbrugge
[Web Creator] [LMSOFT]