Web Informatie

Startforum rhodesian ridgeback België

Naar de mooie en nuttige voorbeelden van de ontelbare start- en linkpagina’s heb ik de Startforum Rhodesian Ridgeback België aangemaakt".

Deze website is een persoonlijk initiatief. Als een leek via Google opzoekingen doet naar al wat in België met de RRB verband houdt blijkt dat in vergelijk met andere landen we duidelijk wat achterlopen.

Deze website is niets meer dan een “Indexpagina? met alleen maar links naar de officiële instanties, professionele alsook amateuristische websites over het Rhodesian Ridgeback ras in België.

Via deze weg wil ik ook personen met een Rhodesian Ridgeback gelegenheidsnestje met stamboom of herplaatsing , adoptie de kans geven zich kenbaar te maken aan het grote publiek. Broodfokkers worden in geen geval toegelaten tot deze website!

Het is de bedoeling dat iedereen in België die begaan is met de Rhodesian Ridgeback deze website mee helpt verder uitbouwen en up daten.

Staat uw website er nog niet bij? Wilt u uw website liever niet op deze startpagina? Hebt u een leuk idee, opmerking of raadgeving die deze website kunnen beter maken? Stuur mij dan een mailtje met de nodige gegevens. Alles moet wel rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot het Rhodesian ridgeback ras.

Onder de hoofding kennels / fokkers staan alleen de door FCI erkende kennels en fokkers.

Gelegenheidsnestjes / dekking / dek reuen worden apart vermeld.

Wie alleen een webpagina over zijn RRB heeft staat bij RRB websites.

Spijtig genoeg kan ik behalve sponsering niet ingaan op handelsaanvragen.

Deze website is voor alles en iedereen gratis als het maar verband houdt met de Rhodesian Ridgeback.

Aan de mogelijke sponsers vraag ik op vrijwillige basis een bescheiden financiële storting te willen doen aan een VZW zoals Hachiko, blinde geleide honden of erkend hondenasiel.

Veel plezier met deze pagina.

Contact beheerder

Zend deze webpaginalink ter info door naar een vriend.
Voor contact aangaande toevoegingen, schrappingen of opmerkingen over deze website klik op het onderstaande invulformulier.

Origine bezoekers (15/04/2015)


Aantal bezoekers online


Website online sinds: 01/02/2014
Laatste up date: 06/04/2016
U bent bezoeker nummer: