inhoud    kalender    brief    koncertberichten    lpd 004    infoshop    logos on the road    logos trio in Indonesie    kolofon

 

Logos on the road

 

Helemaal niet weg uit onze makkelijke haardstoel en toch op Antarctica?
Dat kan!
Luister maar op vrijdag 31 december 1999 om 11u30 naar "Het Pak van Sjaalman" op Radio 3. Bart Stouten nodigt Joelle Tuerlinckx en Moniek Darge uit in de studio om te praten over de tentoonstelling in het NICC te Antwerpen "Les Occasions du Travail" enů voor een live interview via de Inmarsat telefoon met niemand minder dan de bij Logos goed bekende supersoundscaper, Douglas Quin.
Doug is momenteel opnieuw op Antarctica en verzamelt er voor ons de meest onvoorstelbare geluiden.
Wil je alles zelf meebeleven, dan kan je ook iedere dag in zijn dagboek meelezen:

http://www.antarctica2000.net/frameset.html

Of lees het dagboek van 18 december zoals gedrukt in het Logos Blad nu on-line met prachtige kleurenfoto's:

http://www.antarctica2000.net/journal5/12_18_99.html

 

Op woensdag 12 januari 2000 geeft Moniek Darge een lezing over de Inuit-muziek en dit op uitnodiging van het Instituut voor Amerikanistiek, in het Antwerpse. De lezing gaat door in het Cultureel Centrum van Berchem, Driekoningenstraat 126.

Op zaterdag 15 januari 2000 is het Logos Duo te gast in het unieke Museum van Speelklok tot Pierement te Utrecht. Op het programma werk van Nancarrow voor de Raes-Trimpin Player Piano. En dit op uitnodiging van Wim Kniknie van Teater Kikker. De voorstelling die 1 uur duurt vangt aan om 20u30.

Op zaterdag 29 januari treedt Logos vervolgens ook nog op in het Muizelhuys met capita selecta uit "A Book of Moves" en "Songbook".

Voor meer info kunt u ons ook steeds bellen, of beter nog: emailen. Bedankt.

M.D.