index     kalender     koncertberichten     kolofon

Koncertkalender februari

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


maandag 2 februari 2009 2008 om 20u

Ignaz Schick (D) & Martin Tétreault (CA)
Turntable duo


Twee grote namen uit de experimentele turntablemuziek zijn deze maand te gast bij Logos. Martin Tétreault en Ignaz Schick staan bekend om hun inventiviteit inzake het omtoveren van een turntable tot een verbluffende klankgenerator.

 

dinsdag 17 februari 2009 om 20u

<M&M> - Mini's


Vele kleine stukjes kunnen wel eens één groot koncert vormen: in de kortste maand van het jaar nemen we allerlei muzikale miniaturen onder de loep. Het publiek krijgt een hele waaier aan stijlen en genres geprezenteerd, met als rode draad: het moet vooral 'mini' zijn. Wie opdaagt in een minirokje vanaf 30 cm boven de knie, komt er GRATIS in, beloofd.

 

dinsdag 24 februari 2009 om 20u

Marinos Koutsomichalis (GR)


"Waarom zouden we de klank niet louter gebruiken om ons mee uit te drukken, maar de klank zichzelf laten uitdrukken door er goed naar te luisteren?" is het uitgangspunt van de Griekse klankschapper Marinos Koutsomichalis. In zijn fijnmazige klankwereld staat de sonore autonomie van kleuren, teksturen en timbres centraal.

 Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 7 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician’s Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro