index     kalender     koncertberichten     on the road   bezoek!   kolofon


Koncertkalender oktober

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


donderdag 15 oktober 2009 om 20u

<M&M> - 'Kreatie'


Een zichzelf steeds weer vernieuwend en uitbreiding nemend robotorkest heeft geregeld nieuw bloed nodig. Jaarlijks geeft Stichting Logos een kompositieopdracht aan een vlaams komponist die, ook al is het niet direkt zijn vertrouwde medium, zijn ideeŽngoed mag uitwerken op onze robots. Dit jaar gaat de uitdaging naar niemand minder dan Dirk Veulemans. Hem kennende, wordt het een op zijn minst verrassende kreatie.

 

maandag 19 oktober 2009 2008 om 20u

Chris Brown, Frank Gratkowski & William Winant


Pianist Chris Brown, perkussionist William Winant en klarinettist Frank Gratkowski vormen al geruime tijd een felbesproken improvisatietrio. Felbesproken, omwille van hun credits in de (free)jazz en de experimentele improvisatie en hun samenwerkingen met ettelijke Groten Der Aarde zoals John Zorn. Onlangs werden ze uitgenodigd om een koncert te verzorgen op de Donaueschinger Musiktage en op hun doorreis passeren ze ook even bij Logos. Niet te missen, deze heerschappen.

 

donderdag 22 oktober 2009 om 20u

SDENG!


SDENG! is een produktie van het prestigieuze centrum Tempo Reale in Florence en bestaat uit het live electronicsduo Francesco Giomi en Francesco Canavese. Hun muziek verwijst naar het futurisme en benut klankmateriaal uit de wereld van de industrie. De italiaanse groep Influx verzorgt de visuals.

 Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musicianís Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro