Studio SPLENDID in de Panne

Te huur : Studio Splendid 5.23 in De Panne met 180 graden Zeezicht

Nederlands         Français          English          Deutsch

AANDACHT - ATTENTION - ACHTUNG

De studio werd grondig gerenoveerd en is te huur volgens de voorwaarden hier vermeld :    

info en reservatie

Vakantiestudio in De Panne

Parasols op het strand

 
Vakantie aan de Belgische kust op een toplocatie, ...

Droom of realiteit ?

Realiteit, dat staat vast !

  én voor een democratische prijs ...

 

Studio Splendid 5.23

Studio Splendid 5.23 is een verzorgde en pas gerenoveerde studio, waar je je met je tenen in het zeewater waant. Studio Splendid bevindt zich midden op de zeedijk in De Panne met frontaal en 180° zeezicht. De ingang van Studio Splendid bevindt zich in de Halmenstraat 24 - 8660 De Panne. De studio is gelegen op de vijfde verdieping en is voorzien van een ruim balkon, waardoor niets het uitzicht belemmert. Het gebouw is voorzien van twee liften en een trap.

Jouw vakantiewalhalla heeft een slaaphoek (204 x 140 cm) en een stapelbed voor twee personen, waardoor er gemakkelijk 4 volwassenen kunnen verblijven. Om de jonge gezinnen te verwennen werd voorzien in een kindereetstoel, - bestek en - servies.
De studio werd recent voorzien van een nieuw interieur en open keuken. Om alles nét dat beetje méér te geven werd voorzien in een kruimeldief, toast-apparaat, mixer, waterkoker, croque-monsieur apparaat en stoomstrijkijzer. Een droogrek en strijkplank zijn uiteraard ook aanwezig.

Nóg recenter is de pas volledig gerenoveerde badkamer met moderne douche : handdouche, regendouche, hydromassage en stoomcabine in één !

Om aan de meest recente evolutie in techniek te voldoen werd voorzien in een Full HD flatscreen Led tv van 101 cm, DVD-speler en  digitaal TV  (Telenet) waardoor er benevens 36 radiozenders ook 75 tv-kanalen te ontvangen zijn.

Aangezien beelden méér spreken dan woorden :

 

Interieur1      Keuken

keukenzicht      Badkamerzicht
View

Veiligheid primeert, dus werd benevens de brandveiligheid die reeds voorzien is in het gebouw,
ook gezorgd voor Uw persoonlijke veiligheid :

2 rookdetectoren, brandblusser 2Kg en branddeken.


Plopsaland-arrangement :

plopsaland
In samenwerking met Plopsaland en het agence  LEROY kan een arrangement geboekt worden. Voor meer informatie : contacteer AGENCE LEROY via de knop " info en reservatie " bovenaan deze pagina en  vermeld duidelijk "studio splendid 5.23".
Onmiddellijke omgeving

In de onmiddelijke nabijheid zijn er voedingswinkels, het strand, de zee en dijkterrasjes. Een verhuurzaak voor fietsen en strandkarren bevindt zich op het gelijkvloers van het gebouw Splendid.

Op een steenworp van de vakantiestudio is de Esplanade gelegen, waar je kunt onthaasten en flaneren langs terrasjes. Een steenworp naar de andere kant brengt je naar de winkelstraat van De Panne.

Leopold l en Pier Kloeffe houden alles in de gaten ...

 

Auto

Natuurlijk moet je ook je wagen vlakbij (en liefst gratis) kwijt kunnen. In de nabije omgeving is zowel gratis als betalend parkeren mogelijk.

 

Buienradar en Weersvoorspelling

Tijd vliegt ...

Aantal bezoekers