Make someone happy

Plaats uw zoekertje hier

Sign up

Plezier

De website werkt met zoekertjes waar mensen hun gebruikte produkten kunnen wegschenken of m.a.w. te geef zetten. De voldoening wordt uit het wegschenken gehaald.

Directe feedback

Het is niet nodig om te onderhandelen over een correcte prijs op "Te geef", wel om de eerste te zijn die reageert. Vandaar kan men een reactie plaatsen onder het gewenst zoekertje in facebook-style.

Voordelen

De schenker haalt ook voordeel uit het wegschenken. Denk maar eens aan die zware meubels die je niet meer moet afbreken, versnipperen en versleuren naar het containerpark. Of die tv of radio die nog in goeie staat is, maar je krijg het niet over je hart om die naar het containerpark te brengen. Om sommige dingen weg te gooien moet je betalen dus haal je er ook nog een financieel voordeel uit.

Kinderkledij

Er zijn grote gezinnen met een tekort aan kinderkledij. Plaats die zakken met gebruikte kledij op onze site en maak een ander gezin gelukkig in plaats van ze weg te dragen naar het containerpark.

Loterij

Als er heel veel geïnteresseerden zijn in je zoekertje, kan het wel eens gebeuren dat je niet meer weet aan wie te geven. Daarvoor hebben we de loterij ontworpen, zo blijft het voor iedereen plezant.

Contact

Zend ons een mail met al uw vragen, opmerkingen of andere positieve kritiek.

nick@example.com