Telelinks Homepagina © 2012

| Home | Bwin Freebet | Auto wedstrijden | Wij zoeken voor u | Overige onderwerpen |

Legaal downloaden

Films

Tv Series / Cartoons

MP3's / muziek

Streaming Live audio

Geluidjes

Software

Youtube filmpjes

Windows Live Messenger

Gratis emoticons

Gratis winks

Paswoord ed.

Youtube

Filmpjes downloaden naar pc

Meer views / ratings

Meer comments

Liedjes en MP3 downloaden

Geld verdienen

Enquêtes en mailtjes

Bwin freebet card

Maak eigen site

blog en ads

Fun links!

Live voetbal op uw pc

Gratis tv op pc

Beste datingsite

Text-to-speech downloaden

Hoe Waar


Hoe geld verdienen met je volwassenen website | adsense alternatief

Op deze pagina vindt u hoe u gemakkelijk geld kan verdienen met een site voor volwassen. Indien u wilt bijverdienen met een website, volstaat het niet om een blog of een site te maken en er advertenties op te plaatsen. Het maken van een site is vaak een tijdrovend werk. Als je bovendien geen kennis hebt van html is het zo goed als onmogelijk... Eens je site dan af is, zullen de bezoekers niet naar je toe stromen! Je moet nog grote inspanningen doen opdat je site in de top-3 van Google komt te staan. Geld verdienen met een site doe je niet zomaar! Wij hebben de oplossing! Maak een site voor volwassenen!

Vind een goed onderwerp en maak een blog of site

De adultindustrie is BIG BUSINESS op het internet. Miljoenen mensen zoeken naar 18+sites op zoek naar opwindende filmpjes, foto's, afspraakjes enz. Het is dan ook niet te verwonderen dat de meest-bezochte sites een volwasseneninhoud hebben.

Hoe ga je te werk? Youtube staat vol met pikante filmpjes. Laat je inspireren. Zoek een goed thema of niche. Als je een site maakt over allerhande soorten sexy filmpjes zal je nooit in de top 3 geraken van Google: er is te veel concurrentie. Spits je daarom toe op een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld "oil wrestling", "big and beautiful", etc. Ga vervolgens op zoek op Youtube en andere videosites naar filmpjes omtrent je onderwerp, en plaats die op je site in een mooie layout.

Geen kennis van websites bouwen? Geen probleem! Maak een blog. Een blog is bijzonder handig om te bewerken en vereist helemaal geen informaticakennis! Hoe je een blog maakt lees je op onze pagina: geld verdienen met adultblog en advertenties.

Nu moeten we er enkel nog advertenties op plaatsen.


Adsense alternatief (banned by Google?)

Adsense is een prachtige manier om geld te verdienen met een gewone website. Als mensen klikken op de advertenties krijg je een mooi extra centje. Dit kan algauw oplopen tot 100 dollar per maand. Uitbetalen doen ze via overschrijving op je Belgische of Nederlandse rekening. Maar... Adsense is niet toegestaan op adult websites! Velen zijn gebanned door Google Adsense omdat ze de richtlijnen hebben geschonden. Ook alternatieven zoals Adbrite, Bidvertiser en Yahoo ads verbieden het ten strengste om hun advertenties op een volwassenensite te plaatsen.

Verbannen? Geen nood! Er is een fantastish alternatief! Alt websites biedt een uitstekende mogelijkheid om advertenties op je site te plaatsen. U verdient tot $1 per bezoeker die u stuurt naar hun site. En U krijgt maar liefst $75 als u mensen overtuigd lid te worden van hun site! Een betalingsbewijs vindt u hier: blog internetgids

Meld je dus snel aan op het Alt.com advertentieprogramma en bekijk alle mogelijkheden van adverteren! Zo kan je niet alleen tekstlinks, maar ook filmpjes, banners, webcamadvertenties en nog veel meer plaatsen. Wordt slapend rijk! Succes!

Geld verdienen met je adultsite: een adsense alternatief!

Artikels

Auteursrechtvrije foto's

Hybride wagens

Gratis juridisch advies

Gratis download games

Goedkoopste gsm tarief

Haardrogergeluid

Goedkope Jongerenreizen

 

© 2010 telelinks | version FR | link partners | disclaimer |Privacy beleid | Geld verdienen adsense alternatief