Telelinks Homepagina © 2012

| Home | Bwin Freebet | Auto wedstrijden | Wij zoeken voor u | Overige onderwerpen |

Legaal downloaden

Films

Tv Series / Cartoons

MP3's / muziek

Streaming Live audio

Geluidjes

Software

Youtube filmpjes

Windows Live Messenger

Gratis emoticons

Gratis winks

Paswoord ed.

Youtube

Filmpjes downloaden naar pc

Meer views / ratings

Meer comments

Liedjes en MP3 downloaden

Geld verdienen

Enquêtes en mailtjes

Bwin freebet card

Maak eigen site

blog en ads

Fun links!

Live voetbal op uw pc

Gratis tv op pc

Beste datingsite

Text-to-speech downloaden

Hoe Waar


Hoe geld verdienen met je blog

Geld kan je eenvoudig en slapend verdienen als je een website hebt een daar advertenties op plaatst. Maar niet iedereen heeft de html-kennis om een website te maken. Hét alternatief: een blog maken!

Een blog is een soort website, maar dan veel eenvoudiger. Je kan een blog personaliseren met prentjes en teksten. De layout en het webadres kies je zelf. Er zijn verschillende services waarbij je gratis een blog kan maken. Wij bespreken er enkele:

- Blogspot (blogger): een onderdeel van Google. Supereenvoudig om er dan Googleadvertenties op te zetten. Wij bespreken deze hieronder. Let wel: Blogspot stelt strenge voorwaarden: Blogs over adultzaken zijn niet toegelaten.

- Wordpress: deze is sterk af te raden: Wordpress laat niet toe dat je advertenties plaatst op hun blogs.

- Thumblogger: deze is net zoals de bovenstaande ook gratis. Hij is echter minder eenvoudig in gebruik. Een groot voordeel: deze service is zowat de enige in de markt die toelaat om adult-blogs te maken.

Wij gaan verder met blogspot en thumblogger en tonen u stap per stap hoe u hier een extra centje mee kan bijverdienen

Hoe geld verdienen met Blogspot en Google Adsense

1) Vind een goed onderwerp. Als we gebruik gaan maken van Adsense, mag je geen blog voor volwassenen hebben. Lees daarom de Adsense-voorwaarden: wat mag en wat niet.
1) Zorg ervoor dat je een Google of Gmail account hebt. Ga vervolgens naar Blogspot en maak daar een blog aan.
2) Daarna gaan we naar Google Adsense en maken we daar een Adsense-account aan. Adsense maakt advertenties voor jou, zowel tekstadvertenties als banners. Als bezoekers hierop klikken verdien jij gemiddeld 3 dollarcent.
4) Hoe plaatsen we nu die Adsense-advertenties op onze blog? Dit zie je in dit filmpje.

Zo, klaar is kees. Nu dienen we nog enkel onze blog te promoten. Post je Blog op verschillende forums. Hoe meer sites een link hebben naar je blog, hoe hoger je blog in zoekmachines komt te staan. Pas op: klik nooit op je eigen advertenties: Google zal je account met onmiddellijke ingang schorsen.


Hoe geld verdienen met een blog voor volwassenen: Exoclick en Alt

De adultindustrie is big business. Een blog voor volwassenen met pikantje filmpjes kan je ongetwijfeld veel geld opbrengen. Neem nu youtube, zoek daar wat sexy filmpjes en plaats die op je blog. Kan het eenvoudiger?
Nog beter is het zoeken van een niche: een blog over een bepaald erotisch onderwerp zal meer bezoekers lokken dan een blog over allerlei erotische thema's.

Indien u een volwassenenblog wil dan raden we blogspot af. Ze beweren wel blogs toe te staan met een inhoud voor volwassenen, maar gaan deze systematisch en zonder waarschuwing verwijderen. Ook Adsense, Adbrite, Bidvertiser en Yahoo ads verbieden het ten strengste om hun advertenties op een pikante site te plaatsen. Ga daarom als volgt te werk:

1) Maak een blog aan op Thumblogger. Hier staan ze 18+blogs toe.
2) Maak een account aan bij het Alt referral programma. Zij bieden tot $1 per bezoeker die je naar hun site stuurt. Uitbetalingen voor zowel België als Nederland. Een betalingsbewijs vindt u hier: internetgids
Een minder goed alternatief: maak een account aan bij Exoclick. Tevens een alternatief voor Google adsense, maar je verdient veel minder.
3) Promoot je blog op verschillende forums.

Tip: Exoclick en Adsense genereren een code die je dan moet toevoegen op je blog opdat de ads zichtbaar worden. Hoe kan je deze code implementeren in Thumbspot opdat je de exoclick advertenties te zijn krijgt?
- Ga naar options, kies dan "box move"
- Bij de tab 'available boxes' kies je 'shared box' en voeg deze toe aan een kolom van je blog door op het pijltje te klikken.
- Ga naar de tab 'boxes 'en klik bij shared box op "edit", helemaal rechts.
- vink het vakje 'enabled' aan, en in het grote witte vak onder 'box' plak je de code die exoclick je gaf. Een name invullen is niet nodig.
- Klik op "change", et voila, je exoclick ad wordt getoond op je blog!

Hoe geld verdienen van thuis uit

Tegenwoordig bestaan er vele goede sites die u helpen met geld verdienen van thuis uit. Geldverdienenblog.be is er zo een. Kijk er gerust even rond naar alle bruikbare tips die er worden meegegeven. Er worden tal van interessante methodes besproken die u gewoonweg moet hebben uitgeprobeerd.

 

Verdien met je adultblog en dit pay per click programma!
Verdien grof geld met advertenties op je blog!
Uw link hier?

Auteursrechtvrije foto's

Hybride wagens

Gratis juridisch advies

Gratis download games

Goedkope cadeau's tips

Haardrogergeluid

Goedkope Jongerenreizen

 

© 2010 telelinks | version FR | link partners | disclaimer |Privacy beleid | Geld verdienen met blog.