Telelinks Homepagina © 2012

| Home | Bwin Freebet | Auto wedstrijden | Wij zoeken voor u | Overige onderwerpen |

Legaal downloaden

Films

Tv Series / Cartoons

MP3's / muziek

Streaming Live audio

Geluidjes

Software

Youtube filmpjes

Windows Live Messenger

Gratis emoticons

Gratis winks

Paswoord ed.

Youtube

Filmpjes downloaden naar pc

Meer views / ratings

Meer comments

Liedjes en MP3 downloaden

Geld verdienen

Enquêtes en mailtjes

Bwin freebet card

Maak eigen site

blog en ads

Fun links!

Live voetbal op uw pc

Gratis tv op pc

Beste datingsite

Text-to-speech downloaden

Hoe Waar


Live voetbal bekijken

Live voetbalwedstrijden bekijken is tegenwoordig hot op internet. Vaak worden ze gebruikt in combinatie met live wedden, onder andere op bwin.com. Wij raden het bekijken van live voetbal matchen niet aan: raadpleeg steeds of dit auteursrechtelijk wel is toegestaan.

Tegenwoordig hebben vele pc's een videokaart die het mogelijk maakt live tv te bekijken op de pc, en dit dan te streamen op het internet. Soms wordt zelfs gewoon gebruik gemaakt van een webcam om beelden van de betaalzender live op te slaan en te versturen via het internet. Echter, het streamen van live voetbalwedstrijden van bijvoorbeeld de Belgische Jupiler League of de Nederlandse Eredivisie is jammergenoeg een inbreuk op de auteursrechten, en daarom verboden.

Toch bieden sommige sites af en toe gratis live streaming van voetbalwedstrijden. Justin TV was vroeger dé referentie, maar helaas bestaat deze site niet meer. Er bestaan ondertussen al voldoende alternatieven. Atdhe is er een van.Regelmatig worden wedstrijden van bijvoorbeeld de Engelse Premier league uitgezonden. Ook voor topaffiches uit België (Anderlecht, Standard, Genk en Brugge) kunt op op deze site terecht voor live voetbal.

Een mooi alternatief is ook het Russische LiveTV.
Laatsgenoemde programmeert af en toe matchen uit de Jupiler League. Zo waren op zondag 19 april 2009 Westerlo-Anderlecht en Dender-Roeselare gepland. Het handige aan Livetv is dat ze de live streamings van op verschillende sites bundelen. De site is zeker een aanrader indien Belgische ploegen europees spelen (Champions League en Europacup worden er vaak getoond).

Online Matchverslagen (niet live) van de wedstrijden in Belgische
Eerste Klasse kunnen legaal bekeken worden op deze site. U vindt er ook iedere week een mooie compilatie terug van alle doelpunten + hun maker, en dit per speeldag.

NIEUWS

Ook de overheden en controlerende instanties merken dat matchen online worden uitgezonden. Laatst werd tijdens de uitzending van Anderlecht-Kortrijk (November 2009) op Justin-tv (bestaat ondertussen niet meer) de online-uitzending na een 10-tal minuten verbroken door "de houder van de auteursrechten." Er is dus wel degelijk controle, wat eigenlijk best logisch is. Meer hierover later.Live voetbal kijken op je pc | online gratis
voetbal live

Artikels

Auteursrechtvrije foto's

Hybride wagens

Gratis juridisch advies

Gratis download games

Goedkope cadeau's tips

Haardrogergeluid

Goedkope Jongerenreizen

 

© 2010 telelinks | version FR | link partners | disclaimer |Privacy beleid | Live voetbal kijken online