TELinno werd opgericht in 2010 en levert ICT oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Door de groeiende vraag vanuit de markt heeft TELinno zich gespecialiseerd in camerabewaking. Hiernaast kunt u bij TELinno ook terecht voor producten en diensten omtrent (wifi) netwerken, data opslag en backup (NAS), audio en video streaming tot in de woonkamer, toegangscontrole, domotica, digital signage (digitale informatieborden)... Integratie van deze (vaak losstaande) systemen is onze bijkomende specialiteit.

Mede dankzij krachtige en betrouwbare partners kunnen we kwalitatief sterke oplossingen aanbieden. Naast kwaliteit leggen we sterk de focus op integratie en gebruiksgemak van de diverse systemen want vaak knelt hier het schoentje. Om het gebruiksgemak te verbeteren zijn bijna al onze oplossingen ook aan te sturen via mobiele toepassingen op tablet en/of smartphone.

IP-Camera Bewaking

IP-camera's die (draadloos) op het intern netwerk en internet aangesloten worden zijn in opmars. Niet alleen bedrijven maken er gebruik van, maar ook particulieren die hun (vakantie) woning in het zicht willen houden kiezen ervoor.

IP-Camera Beeldopname

Naast het live bekijken van de camerabeelden kan het ook interessant zijn om deze (digitaal) op te slaan en te herbekijken. Hiervoor biedt TELinno naast PC en NAS oplossingen ook een eigen ontwikkelde video recorder aan met bijkomende voordelen.

ICT Diensten

Wij willen de complexiteit uit ICT halen en techniek aanbieden die gewoon werkt. Onze ruime kennis en ervaring binnen de ICT sector delen we graag met zowel zakelijke als particuliere klanten.