Misja, Roels portfolio,inho illustraties, kinderboeken, posters, logo's, strips, freestyle, tekeningen, poster, realistisch, indiaan, sint-lucas, artist, gent, belgie, tekenaar, prenten, boeken, Voorwoord

Beelden zijn bijna altijd sterker dan woorden, daarom ook deze site.
Net afgestudeerd illustratie (atelier van docenten Ever Meulen/ Gerda Dendoven in Sint Lucas Kunsthogeschool Gent) wil ik zo snel mogelijk opdrachtgevers bereiken met mijn illustratiewerk en freelance-illustrator worden.

Dus, indien u op zoek bent naar een gepaste tekening om een (kranten)artikel of tekst te verluchten, een boekcover of poster, een cd-hoes of een flyer, neem dan even de tijd om wat rond te klikken en misschien vind u wel het soort tekeningen die u kunt gebruiken voor uw ideeën.

Als beginnend illustrator wil ik me niet beperken tot één stijl, ik tracht die liever te bepalen aan de hand van het verhaal of de opdracht. Het is mijn bedoeling om met deze site andere mensen te interesseren en (kinderboeken)schrijvers/schrijfsters te vinden die verhalen of ideeën hebben waarbij mijn tekeningen zouden kunnen passen.
In dat geval, bel gerust en misschien kan er een project ontstaan?


C.V.
Erasmusuitwisseling STRAATSBURG 2000, geselecteerd voor stripwedstrijd MEKANIK 1999, genomineerd op comixfestival LUZERN (Zwitserland), publicatie in comic 'R-BOTS' nr.1 van J.Roosen 2000.