Example

WIE?

Wij zijn een jong bureau dat zich specialiseert in het aanbieden van oplossingen op het gebied van visuals en fysieke modellen voor vastgoedcommunicatie.

VOOR WIE?

Onze klanten zijn partijen die op zoek zijn naar visuele en tastbare communicatie voor de ontwikkeling van hun vastgoedproject(en) en voor de commercialisering in de markt hiervan.

DE MEERWAARDE?

Wij geloven dat onze oplossingen klanten helpen om adequaat, kwalitatief en efficient in te spelen op vraagstukken waar zij dagelijks mee in aanraking komen.

WAT?

Door onze aanpak kunnen wij bovendien onze klanten volledig ontzorgen, waardoor zij de focus kunnen behouden op hun core business.
strategie
MODELLING

Modelling wordt gedaan door gebruik te maken van 3D printing of lasercuttting. Het vormt de basis van onze strategie. Met 3D printing worden digitale bestanden machinaal driedimensionaal geprint. Het eindresultaat is een fysiek 3D model. Met lasercutting kunnen wij door middel van een lasersnijder materiaal tweedimensionaal op maat snijden. De verschill zijden worden vervolgens aan elkaar bevestigd om zo te komen tot een fysiek 3D model.
VISUAL

Renders zijn onontbeerlijk bij elk vastgoedproject en zijn het perfecte instrument om uw project via online kanalen te presenteren. Het geeft het project identiteit en zijn het perfecte middel om de interesse te wekken voor uw project in de markt.
MOTION

Bij motion gaan we nog een stap verder. Hier wordt een filmische voorstelling gemaakt in en/of rond het model. Het project wordt hiermee verduidelijkt voor de klant, doordat alle hoeken van het project aan bod komen. Deze filmische beelden noemen wij Motions. Zij zetten de renders extra kracht bij omdat zij de voorstelling van een project veranderen van statisch naar dynamisch.

WAAROM URBANIK?

| Totaaloplossingen aangepast aan uw behoeften | One stop shop voor uw visuele, motion en fysieke behoeften in vastgoedcommunicatie
| Competitieve prijzen | Persoonlijke begeleiding | Goede kwaliteit door inzet van professioneel materieel | Aantrekkelijke condities voor vaste klanten

ONS WERK

REFERENTIES

skype
skype

VIDEO

WERKWIJZE


INVENTARISATIE WENSEN
Wij hechten veel waarde eraan om vooraf met u een persoonlijke afspraak te maken. In deze afspraak proberen wij te onderzoeken waar uw behoeften liggen en op welke wijze wij deze voor u kunnen vormgeven, zodat wij u een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Aan de hand van de bevindingen uit het kennismakingsgesprek bezorgen wij u een pasklaar voorstel.


AANLEVERING

Normaliter dienen bestanden voor MODELLING aangeleverd te worden in een daarvoor bestemd bestand. Als u zelf niet beschikt over een dergelijk bestand en/of het aangeleverde bestand niet geschikt blijkt te zijn, dan kunnen wij u een aanvullende service bieden. Wij kunnen dan aan de hand van uw bestaande (digitale) plannen een model(len) creeren of omzetten in het juiste bestand. Uiteraard worden dit verwerkt in ons voorstel, als deze aanvullende service wordt opgenomen als onderdeel van de maatwerkoplossing.

Voor VISUAL en MOTION volstaan normaliter de technische plannen die digitaal worden aangeleverd.
PRODUCTIE
Wij zorgen ervoor dat de juiste bestanden worden verwerkt tot de overeengekomen maatwerkoplossing, die uw bestelling vormt. De bestelling wordt vervolgens aan u geleverd op basis van de overeengekomen afspraken.

OPLEVERING

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken levertijd aan u ter beschikking wordt gesteld. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de Algemene voorwaarden.

NAZORG

Na de oplevering van de bestelling blijven we vinger aan de pols houden. Een stukje betrokkenheid is voor ons vanzelfsprekend en wij zijn uiteraard altijd benieuwd naar uw feedback. We proberen immers constant te streven naar een verbetering van onze dienstverlening.

CONTACT

mail

Say hello!

Example
Karel Rogierstaat 21 bus 4
2000 Antwerpen
T +32 3 344 88 62
@ hello@urbanik.be
W www.urbanik.be
BTW BE 0839.630.911
Disclaimer
Algemene voorwaarden
facebook
vimeo
twitter
linkedin


© URBANIK 2014