Zo Begon Het.........

Het moet zo wat 20 jaar geleden zijn dat een groep mensen van de Culturele Centrale Grembergen een uitstap maakte naar het Poney Expres Station in Grote Brogel. Het beviel hen daar zo zeer in Limburg dat zij de daarop volgende jaren meerdere keren terugkeerden naar deze plek. Daar werd de liefde voor het paard geboren. Toen Luc de Clippeleir een paard mocht gebruiken van Tony Poppe was het hek helemaal van de dam. De oude knol was echter niet in staat de huifkar te volgen. Hij vond het zonde dat dit oude dier zo behandeld werd. Hij ontfermde zich erover doch enkele weken later stierf het.

Hij kocht een paard dat de Lep genoemd werd. Het dier was echter ook niet meer van de jongste en Luc besefte dat dit geen dier meer was om te berijden. Hij besloot het dier dan ook een oude rustige dag te bezorgen.

Hij schafte zich dan ook een jong merrie Muskadet aan. Hij nam deel aan uitstappen te paard in de streek en maakte zo kennis met andere paardenliefhebbers. Die hij mee naar de Grote Brogel loodste.

Hij dacht er aan met de merrie te kweken en wist dan ook dat hij met zijn paard niet meer op stap kon gaan.

En zo besloot hij een veulen te kopen

.De groep ruiters die steeds met elkaar optrok werd steeds groter.

Toen Luc op een dag deelnam aan een paardenommegang rees bij hem het idee om dit ook in Grembergen te organiseren. Enkele mensen besloten om mee te helpen . Er was echter een naam nodig om dit evenement te organiseren. Men besloot om de groep THE LUCKY BOYS te noemen naar initiatiefnemer Luc. Om deze gratis ommegang te organiseren hebben wij sponsors nodig. En wij danken dan ook diegenen die zich ingespannen hebben om het mogelijk te maken dat deze ommegang kon doorgaan.

 

Go back

 

 

Search Engine Submission and Internet Marketing