home - wedstrijden

Samen... want voetbal is een teamsport

We zouden hier kunnen beginnen met hoe het allemaal begon, hoe Philippe en Philip tijdens de middagpauzes op het werk een ploegske op poten probeerden te zetten, voornamelijk om zich wat te ontspannen en misschien wat kilookes te verliezen.
Dat Stijn en Thomas dit ook wel een goed idee vonden. Dat niet iedereen bleef werken waar hij werkte. Dat voetbal dus wel een leuke manier was om er samen nog eens ’ene te gaan pakken’.

Dat niets blijft wat het was.

Dat het niet echt gemakkelijk was om tegenstanders te vinden op geregelde basis. Dat ik dan maar het idee opperde om een ploegje op te richten. Dat iedereen dacht ‘da lukt toch nooit man’. Dat we nu met een 15-tal spelers zijn.  Dat Philip, Stijn en Stefan er jammer genoeg niet meer bij zijn.  Maar dat er een 14-tal andere maten, makkers, sportievelingen en sterren wel  meedoen.

Dat we Vertigo verder ook alle succes toewensen dit jaar. ’t Stad is immers groot genoeg voor twee ploegen.

Dat PVDB en PVDB hun frêle schouderkes onder dit projectje hebben gezet met het gekende resultaat. Dat er ook sponsors aan te pas kwamen die voor tenuekes zorgden, waarvoor oprechte dank aan o.a. Tim en Tom. 

Dat  we op zoek gingen naar onze eerste goal, naar onze eerste gewonnen match, naar onze eerste Ferrari, eerste fotomodel  en … . Dat de Matthias het toen ook wel zag zitten. Dat we met onze voetjes snel terug op de grond kwamen nadat ons pintje was verteerd. Dat we er gewoon het beste van maakten en er veel fun aan beleefden.

Dat we sowieso al wonnen voor we begonnen. “Vincere Insieme!

Phil.
Voorzitter "The Stars"