HOME BAND AGENDA FOTO PROMO CONTACT BOEKING
Xenia

Moeder Liza

 

Jonathan

Here's Johnny

 

Lady in blue

 

Xenia

Animal Homer

 

CC Cool

 

Moeder Liza & Evil One

 

Yvie Wonder

 

The Vibes is een rockparty coverband uit Antwerpen(Lier). Zij hebben altijd zin in een feestje en delen dezelfde passie voor goeie muziek, wat de perfecte combinatie is voor een leuke avond. The Vibes brengen een mix van recente hits, oude krakers, originele medleys en mashups met een vleugje humor.

Zangeres Xenia "Moeder Liza" Geysemans verenigt als geen ander het beste van rockdames zoals Anouk en Amy Winehouse met fluwelen stemmen als die van Adele. Zanger Jonathan "Johnny" Gooris is een echt partybeest die niet terugdeinst voor een stevige Metallica of Greenday.
Hun beide gitaristen, bassiste en drummer zijn met veel plezier medeplichtig aan een goeie rockparty.

Deze band is graag gezien op festivals, kroegentochten, verjaardagen, huwelijks-, bedrijfs- en andere feesten.

Hierbij een greep uit onze playlist:

3 DOORS DOWN - ACDC - ADELE - AMY WINEHOUSE - ANOUK - BLACK KEYS - BLACK SABBATH - BLUR - BRIAN ADAMS - CHEAP TRICK - EURITHMICS - GREENDAY - GUNS AND ROSES - IRON MAIDEN - JOAN JETT - KISS - LENNY KRAVITZ - LIQUIDO - MELISSA ETHERIDGE - METALLICA - MICHAEL JACKSON - NEIL YOUNG - NENA - NIRVANA - PINK - QUEEN - ROLLING STONES - ROMANTICS - ROYAL BLOOD - SONS - STEPPENWOLF - SURVIVOR - THE KINKS - THE KNACK - THE SCENE - WHITE STRIPES - ...

Moeder Liza

Xenia

Moeder Liza is naarstig op zoek naar de liefde van haar leven. Haar gefaalde amoureusiteiten sijpelen door in haar pathetisch sopranen stemgeluid. Ze kan het ook maar moeilijk laten om tips te vragen aan het publiek tijdens de optredens. Tot vervelens toe van haar bandleden: zij hebben immers al lang door dat het een hopeloze zaak is. Nu zij zelf nog, kunnen jullie haar overtuigen?

Johnny

Jonathan

Here comes Johnny! Deze jongen stond sneller op podium dan dat hij kon praten. Heel zijn leven heeft hij gezongen. Voor zichzelf, voor familie en vrienden en binnenkort komt hij misschien voor jou!

Yvie Wonder

Yves

Yvie Wonder leidt een chaotisch en vergeetachtig bestaan. Zijn bandleden moeten hem dan ook dikwijls gaan zoeken tijdens optredens. Vorige keer nog, toen stond hij te praten tegen een flipperkast. Alleen God weet waarom. Deze Mirakelman heeft de capaciteit om het publiek, vooral de vrouwtjes dan, te betoveren met zijn vele effecten en deuntjes die hij "in een wip" naar boven tovert. Een viool, een banjo of een kerkorgel: Yvie garandeert de beste kwaliteit.

Evil One

Mike

Evil One is het stuk venijn van de band. Hij ziet er enorm schattig uit, maar niets is minder waar: hij haalt gemene streken uit, zowel met zijn teerbeminde bandleden als met het soms nietsvermoedende publiek. Alleen Tine Embrechts kan hem blijkbaar een toontje lager doen zingen. Wat moeten we toch met dit moreel kwaad in ons midden?

CC Cool

Caroline

Terug van nooit helemaal weg geweest: CC Cool. Vanaf de volgende gig opnieuw voelbaar in de buik!

Animal Homer

Sven

Animal Homer geniet van veel bier en een goede portie hardrock. Ook al performed hij al zittend, wanneer hij de kans krijgt komt hij de frontplek van de zangeres afsnoepen. Hij staat namelijk graag in de kijker en kan steeds voldoende medelijden opwekken bij het publiek met als resultaat: een bombastische serenade om onze performance mee te besluiten. Witte zakdoekjes, vrouwelijke lingerie en oplichtende smartphones zijn onmisbare hulpmiddelen

AGENDA 2019

Momenteel hebben we geen optredens op de lijst staan.

FOTO ALBUM

Hard rock cafe Antwerp 2018

Hard rock cafe - Antwerpen

Show

Pulptuur 2017

Pulptuur 2017 - Kapellen

Show

Kerstmarkt Verrebroek 2016

Kerstmarkt 2016 - Verrebroek

Show

Lier Centraal 2016

Lier Centraal 2016 - Lier

Show

Edegem Music for Life 2016

Music for Life 2016 - Edegem

Show

Edegem Levensloop 2016

Levensloop 2016 - Edegem

Show

Wedding party

Wedding party - Stabroek

Show

PROMOCLIPS

Wijnegem

Stubru - de warmste week

Wijnegem 2018

Show

Promo

Promoclip 2018

Little monster (Royal blood)

Show

Wedding party

Promoclip 2017

Valerie (Amy Winehouse)

Show

CONTACT EN BOEKING

U wenst meer informatie of wil ons graag boeken? Super! 
Vraag het meteen via onderstaande coordinaten, of vul even dit boekingformulier in!
We laten u zo snel mogelijk iets weten.