HOME BAND AGENDA FOTO PROMO CONTACT BOEKING
The Vibes

The Vibes

Fotoshoot Pulderbos

Xenia

Moeder Liza

Lier centraal 2016

Lady in blue

Stabroek wedding party

Xenia

Animal Homer

Lier centraal 2016

Team red

Stabroek

3 guitars

Somewhere in Lier

The Vibes is een rockparty coverband uit Antwerpen(Lier). Zij hebben altijd zin in een feestje en delen dezelfde passie voor goeie muziek, wat de perfecte combinatie is voor een leuke avond. The Vibes brengen een mix van recente hits, oude krakers, originele medleys en mashups met een vleugje humor.

Frontdame Xenia "Moeder Liza" Geysemans is een echt partybeest dat het beste van Anouk, Amy Winehouse en andere stevige rockdames in zich verenigt. Haar 2 gitaristen, bassist en drummer zijn met veel plezier haar medeplichtigen.

Deze band is graag gezien op festivals, kroegentochten, verjaardagen, huwelijks-, bedrijfs- en andere feesten.

Moeder Liza

Xenia

Moeder Liza is naarstig op zoek naar de liefde van haar leven. Haar gefaalde amoureusiteiten sijpelen door in haar pathetisch sopranen stemgeluid. Ze kan het ook maar moeilijk laten om tips te vragen aan het publiek tijdens de optredens. Tot vervelens toe van haar bandleden: zij hebben immers al lang door dat het een hopeloze zaak is. Nu zij zelf nog, kunnen jullie haar overtuigen?

Evil One

Mike

Evil One is het stuk venijn van de band. Hij ziet er enorm schattig uit, maar niets is minder waar: hij haalt gemene streken uit, zowel met zijn teerbeminde bandleden als met het soms nietsvermoedende publiek. Alleen Tine Embrechts kan hem blijkbaar een toontje lager doen zingen. Wat moeten we toch met dit moreel kwaad in ons midden?

Yvie Wonder

Yves

Yvie Wonder leidt een chaotisch en vergeetachtig bestaan. Zijn bandleden moeten hem dan ook dikwijls gaan zoeken tijdens optredens. Vorige keer nog, toen stond hij te praten tegen een flipperkast. Alleen God weet waarom. Deze Mirakelman heeft de capaciteit om het publiek, vooral de vrouwtjes dan, te betoveren met zijn vele effecten en deuntjes die hij "in een wip" naar boven tovert. Een viool, een banjo of een kerkorgel: Yvie garandeert de beste kwaliteit.

Captain OJ

Jente

Captain OJ is verzot op het fishstickwezen! Hij solliciteerde voor mascotte, maar Iglo was hem voor. Sinds zijn nederlaag leidt hij een getormenteerd bestaan, maar omdat hij het zee-gebeuren maar moeilijk kan verlaten, houdt hij zich momenteel bezig met viswijven. Zijn grootste droom is om op te treden in Aquatopia, tussen de vele mosselen en oesterputten.

Animal Homer

Sven

Animal Homer geniet van veel bier en een goede portie hardrock. Ook al performed hij al zittend, wanneer hij de kans krijgt komt hij de frontplek van de zangeres afsnoepen. Hij staat namelijk graag in de kijker en kan steeds voldoende medelijden opwekken bij het publiek met als resultaat: een bombastische serenade om onze performance mee te besluiten. Witte zakdoekjes, vrouwelijke lingerie en oplichtende smartphones zijn onmisbare hulpmiddelen

 

AGENDA 2018

Momenteel hebben we geen optredens op de lijst staan, we werken intussen hard aan onze nieuwe set voor 2019

FOTO ALBUM

Hard rock cafe Antwerp 2018

Hard rock cafe - Antwerpen

Show

Pulptuur 2017

Pulptuur 2017 - Kapellen

Show

Kerstmarkt Verrebroek 2016

Kerstmarkt 2016 - Verrebroek

Show

Edegem Music for Life 2016

Music for Life 2016 - Edegem

Show

Edegem Levensloop 2016

Levensloop 2016 - Edegem

Show

Lier Centraal 2016

Lier Centraal 2016 - Lier

Show

Wedding party

Wedding party - Stabroek

Show

PROMOCLIPS

Wedding party

Promoclip 2017

Little monster (Royal blood)

Show

Wedding party

Promoclip 2017

Valerie (Amy Winehouse)

Show

Wedding party

Lier centraal 2015

Spell on you (Annie Lennox)

Show

CONTACT EN BOEKING

U wenst meer informatie of wil ons graag boeken? Super! 
Vraag het meteen via:

Of vul even dit boekingformulier in, en we laten u zo snel mogelijk iets weten.

Boeking