10/03/2008 : Exit MBC de ZoeNK

Reeds van in november 2002, toen ik met mountainbiken ben begonnen, ben ik lid van MBC de ZoeNK uit Kessel-lo. Via deze club heb ik veel mensen leren kennen, heb ik de smaak van het échte mountainbiken te pakken gekregen, en heb ik vele mooie toertochten, dagtochten, (club)weekends en meerdaagsen mogen beleven, zowel in binnen- als buitenland.

Maar ... Ondanks al dit moois, heb ik besloten de club te verlaten.

Ik blijf natuurlijk MTB'en, niet alleen in onze eigen streek maar ook in d'Ardennen en in het buitenland. Tijdens de voorbije 5 jaar heb ik veel mooie MTB-momenten beleefd, en ik hoop dat de toekomst even veel MTB-plezier mag brengen.

Oh ja, mijn vertrek bij MBC de ZoeNK houdt natuurlijk ook in dat mijn e-mail adres thierry@zoenk.be zeer binnenkort zal gedesactiveerd worden. Gelieve dit adres dus niet meer te gebruiken, en me te contacteren via één van m'n andere e-mail adressen ... Thanks !

Thierry

 

 

24/07/2007 : Zwart ...

't Is ondertussen meer dan 2 jaar geleden dat ik nog wat aan deze site gewijzigd heb. Hoog tijd dus om alle oude rommel d'eraf te gooien, en eens goed na te denken over een nieuw projectje. Voorlopig zullen jullie 't met dit zwarte scherm moeten doen ...