Baila Tropical

Cubaanse Salsa

Home

Danscursussen Cubaanse Salsa met Karine, Pedro, Jos en Tony

Het dansjaar start in september 2014 en eindigt einde juni 2015. Diverse cursussen per jaar.

Breng meer pit in je leven. Saus je leven met Salsa (=Spaans voor saus) ! Salsadansen is dansen in koppel op zwoele Latijns-Amerikaanse muziek. SALSA kent geen kleuren, geen rassen, geen leeftijd. Proef van deze heerlijke emotionele en ritmische rijkdom tijdens onze lessen Cubaanse Salsa. Salsadansen is niet leeftijdsgebonden en de techniek is makkelijk aan te leren. Kies voor een professionele aanpak.

Iedereen is welkom, met of zonder partner.

Dansschool Baila Tropical bestaat al meer dan 15 jaar en is een vaste waarde in Gent en omstreken. Wij werken uitsluitend met ervaren dansers die ook het lesgeven onder de knie hebben. We besteden extra aandacht aan het voetenwerk. Elke nieuwe figuur wordt nauwkeurig geanalyseerd en stap voor stap aangeleerd. Je leert luisteren naar het ritme van de muziek. Je leert je partner aanvoelen in elke draaibeweging.

Dansschool Baila Tropical verzorgt salsa danscursussen, salsastages in binnen- en buitenland, salsafuiven, demonstraties en initiatielessen. Op aanvraag verzorgen wij uw feesten.

Karine is volbloed Belgische en reist elk jaar naar Cuba om zich onder te dompelen in de roots van de Salsa. Op haar palmares staan diverse opleidingen Cubaanse Salsa bij professionele dansleraars in Havana. Karine is een ervaren en gedreven salsalerares sinds 1999. In haar lessen leer je niet alleen de basis, stap voor stap, maar er wordt ook extra aandacht besteed aan het voetenwerk en de subtiliteit van het leiden.

Voor meer info ga naar Lessen

Demonstratie Gentse feesten 2010