Thornproof Labradors Huidig Nest/ New Litter  Reekmans Joset
Thornproof Kseven (Sevy) Sevy is een zalig hondje. Het heeft wel een jaartje geduurd voor ik haar gekke kuren een beetje in goed banen geleid kreeg, maar van toen is ze als mijn schaduw. Ze heeft een zacht karakter, is altijd goed geluimd. Met veel will to please is ze steeds klaar om mee te gaan, zowel voor een fikse wandeling, training of jachtdag. Thuis en op wandeling is ze de rust zelve, maar als ze mee op jacht kan apporteren komt haar ware aard boven en is ze bijna niet meer te houden. Ook bij bezoek, zowel volwassenen als kinderen, laat ze zich zeer graag knuffelen. En met andere honden kan je haar ook altijd vertrouwen. Zelfs een moeilijkere hond ziet haar nooit als bedreiging door haar fijne karakter.  
K9 Data
Querfeldein Azur (Tubbs) Op zoek naar een gepaste reu voor Sevy kwam ik uit bij Querfeldein Azur (Tubbs). Hij was mij reeds eerder opgevallen door zijn uitstraling, zijn aangename karakter, maar ook door zijn drive en werkstijl. Bij het verder  bekijken bleek dan ook dat zijn stamboom er zeker mag zijn! Hij heeft een grote will to please wat hem tot een makkelijk te trainen hond maakte. Maar hij heeft ook nog voldoende zelfstandigheid om, als het nodig is, zijn werk alleen af te maken. Hij is een goed gebouwde, gespierde reu met een prachtig hoofd en zachte uitdrukking. Ondanks zijn temperament is hij ook in huis een fijne hond die zelfs mee werken gaat. Ik ben er dan ook overtuigd dat ik met een pup uit deze combinatie weer een prima opvalging zal bekomen.
K9 Data Home Kennel De Honden/The Dogs Nesten Foto's/ Pictures Contact Links Rainbow Bridge Tubbs
Pups Thornproof Zoals altijd groeien de pups hier in huis op. Ik probeer ze zoveel mogelijk indrukken te laten opdoen tijdens hun eerste maanden op deze wereld. Ze komen veel in contact met mensen, kinderen en ook de andere honden in huis. Zij leren de dagelijkse geluiden van binnen kennen zoals stofzuiger, wasmachine, radio e.d. Daarnaast neem ik ze ook, indien mogelijk, veel mee naar buiten om ook daar kennis te maken met planten, paarden, auto rijden en nog zoveel meer.