secretariaat thuisverpleging
Welkom
http://users.telenet.be/thuisverpleging/index.html

© 2012 secretariaat thuisverpleging

Welkom op de website van bvba thuisverpleging Schoreels

Welkom op deze website.

De wetgeving omtrent de thuisverpleging evolueert de laatste jaren enorm, en vergt een hogere administratieve inspanning. Daarbij kan men zich de vraag stellen over het uitbesteden van ALLE administratieve taken naar een specifiek thuisverplegingssecretariaat. Let op: onze dienst is geen commerciële instelling die als doel heeft om enkel facturen af te drukken, maar is een grote groep van losse of samenwerkende verpleegkundigen met één thuisverplegingssecretariaat van waaruit uw administratie wordt ondersteund. Het betreft dus een ALL-IN formule waarbij de verpleegkundige ontlast wordt van computer en administratieve opvolging.  

Het werken op een uniforme manier in een op punt gestelde samenwerking, zonder hierbij het zelfstandig statuut uit het oog te verliezen, kan de thuisverpleegkundige van een aantal tijdrovende taken ontlasten.

Door het specifiek karakter, de praktijkkennis en zijn multi-disciplinaire mogelijkheden (diabetes, wondzorg, palliatieve verpleging, pijnverpleegkunde, pedicure, ...) biedt dit samenwerkingsverband een verlenging van het dienstenaanbod van elke verpleegkundige die is aangesloten en kan ze ook als basis dienen om praktijkgerichte vragen te stellen aan aangesloten collega's. 

Vertoont u ook interesse in deze vorm van samenwerking?

Vriendelijke groeten,

Guy Coessens

 

 

keywords: administratie voor thuisverpleging, facturatie thuisverpleging, derdebetaler, facturen thuisverpleging, groepsderdebetaler