Volgende Wedstrijd


Nieuws


VERZWAKT TIFO VERLIEST OP BEZOEK BIJ LEIDER

Tifo had dit weekend een zware verplaatsing voor de boeg, op bezoek bij leider Den Ark. Tel hier twee geblesseerde verdedigers bij en dan weet je dat het wel eens knap lastig kan worden. Tifo begon ook slap aan de wedstrijd en stond vrij snel op een 2-0 achterstand. De aansluitingstreffer leek wel een wake-up call want vanaf dat moment bracht Tifo zeer mooie combinaties op de mat, en was zelfs even de betere ploeg. Na een efficiënte counter gingen we rusten met een 3-1 achterstand. Na de rust nam Tifo het initiatief maar kwam niet tot scoren, integendeel zelfs. 1 kans voor de tegenpartij en 4-1 was een feit. Na een heerlijke combinatie kwam Tifo weer even dichter tot 4-2 maar na het uitvallen van de laatste verdediger was de organisatie volledig zoek. Den Ark liep uit tot 8-2. De wedstrijd eindigde met een wereldgoal voor Tifo na een afvallende bal op hoekschop, 8-3 was dan ook de eindstand. Opnieuw het zwakke verdedigen en de slechte comunicatie heeft Tifo deze wedstrijd gekost. Er was meer te rapen als we compleet waren, want niet te vergeten dat de meeste tegendoelpunten vielen bij het ontbreken van verdedigers in de kern vandaag. Aanvallend was het bij momenten goed tot zeer goed.

02/10/2016

TIFO VERLIEST EERSTE COMPETITIEWEDSTRIJD

Tifo kwam in de eerste competitiewedstrijd scherp voor de dag. De wedstrijd werd meteen in handen genomen en dat zorgde al vrij snel voor een 0-2 voorsprong. Een owngoal bracht Metropool Utd de aansluitingstreffer op maar Tifo kon de score meteen weer uitdiepen tot 1-4, maar slap verdedigen zorgde voor een 3-4 bij de rust. Tifo liet het spel aan Metropool Utd maar tot kansen kwam het niet. Na een flater achterin bij Tifo d'Oro , 5 minuten voor affluiten, werden de bordjes weer in evenwicht gebracht. Hierdoor gingen de kopjes naar beneden en kon Metropool Utd de overwinning met 5-4 toch thuis houden. Tifo verdiende meer in deze wedstrijd maar het mocht niet zijn. Een fel bevochten wedstrijd  met een goede organisatie en werklust waren de positieve punten van deze wedstrijd. Het slap verdedigen en het mentale/fysieke probleem op het einde van de wedstrijd, zijn de negatieve punten. Tifo weet waar het aan moet werken en als dat gebeurt kan het misschien wel een paar keer voor een verrassing zorgen dit seizoen.

11/09/2016

WIJZIGING SPEELSCHEMA

De wedstrijd tegen Fierljeppen op 24/09/2016 zal verplaatst worden naar zaterdag 15/04/2017. Aftrap om 19u30 in sporthal Kleidal te Aartselaar.

04/09/2016

RUPELBEKER

Tifo verlaat de Rupelbeker na de verloren voorronde tegen Atletico uit de 2e afdeling. Tifo starte niet slecht maar door een slechte periode in de 2e helft liep de score hoog op. De organisatie en de werklust uit de 1e helft moet meegenomen worden voor de volgende wedstrijden.

03/09/2016

TRANSFERNIEUWS

Tifo d'Oro heeft een nieuwe speler aangetrokken om het vertrek van Gizze Boone op te vangen. Daarom verwelkomen wij Jordy Vinck in ons team. Wij wensen hem veel succes!

01/09/2016

KALENDER

De zaalvoetbalbond heeft net de volledige speelkalender vrijgegeven. Deze kan u steeds terug vinden op onze "KALENDER" pagina.

15/08/2016

LOTING RUPELBEKER

De zaalvoetbalbond heeft net de loting van de voorronde van de Rupelbeker bekend gemaakt. Tifo d'Oro heeft het niet getroffen in de loting, want het neemt het op tegen zvc Atletico. Atletico werd afgelopen seizoen 5e in 2e afdeling met 22 punten. De wedstrijd staat gepland op zaterdag 3 september, aftrap om 18u00 in Sporthal Scherpenstein.

3/08/2016

BEKENDMAKING INDELING COMPETITE

De zaalvoetbalbond heeft net de indeling van de competities bekend gemaakt. Dit jaar zijn 44 teams verdeeld over 4 afdelingen. Tifo d'Oro speelt net zoals vorig seizoen in de 4e afdeling en is gekoppeld aan volgende teams: Antwerp Tetuani, Ansvers Sportif, Den Ark, FC Fierljeppen, Flying Spurs, zvc Kraaibos,
Metropool Utd, New Classic, Passe-Vite en Pyro's United. Het speelschema is nog niet bekend gemaakt. Voor een duidelijker overzicht kan u steeds terecht bij "STAND".

30/07/2016

Welkom op de nieuwe website van Tifo d'Oro. Hier kan u al de laatste nieuwtjes terug vinden.
Niet alleen nieuws, maar ook spelersinformatie, onze kalender en de huidige competitiestand kan u hier terug vinden.
Neem ook gerust een kijkje bij onze sponsors en partners.

3/07/2016

TRANSFERNIEUWS

Tifo meld dat Gizze Boone de club na één jaar verlaat. Hij gaat opnieuw aan de slag in de 1e afdeling van de Rupelliga, bij Schuttershof. Gizze kwam afgelopen seizoen 6 keer in actie voor Tifo en scoorde 4 doelpunten. Tifo wenst Gizze het allerbeste toe voor de toekomst.

3/07/2016