Home Page

Computer en internet
Educatie
Gezondheid
Kunst
Media
Menswetenschappen
Wetenschappen


Zoekinstrumenten

 

 

Deze website werd voor het laatst aangepast op
6 november 2002

Hotlist van de betere

ebsites

Deze hotlist dient ter ondersteuning van de cursus De informatiesnelweg:een kennismaking die regelmatig wordt georganiseerd door de Stichting-Lodewijk de Raet (09 224 22 65 - tim.deschaumes@pandora.be). De hotlist beoogt geen volledigheid. Wel is het de bedoeling om de al dan niet beginnende surfer te voorzien van een rugzakje vol kwalitatieve hyperlinks verspreid over diverse interessegebieden.

Deze thematische hyperlinklijst is alfabetisch gerangschikt per rubriek. De rubrieken vind je telkens bovenaan in de linkerkolom van deze website.  

Bij het gebruik van deze lijst zal je merken dat de adressen niet altijd kloppen: niets is zo vluchtig als een url. Noteer de wijzigingen en e-mail ze mij zodat we deze site up-to-date kunnen houden.

De computer- en internetcursussen van de Stichting-Lodewijk de Raet worden (doorgaans) georganiseerd in het internetlokaal van de Oost-Vlaamse Volkshogeschool.  Deze Oost-Vlaamse afdeling van de Stichting-Lodewijk de Raet bevindt zich vlak bij het Sint-Pietersstation.

Oost-Vlaamse Volkshogeschool Koningin Maria-Hendrikaplein 64a 9000 Gent 

092242265 - 092337687 - oost@stichtingderaet.be - 

" http://www.stichtingderaet.be

Deze website werd voor het laatst aangepast op 06 nov 2002.

 

Syllabus Kwaliteit op het Web