Team en ballons

Het volgteam, in het vakjargon ook wel "crew" genoemd, heeft een jarenlage ervaring in het opbouwen, volgen en weer inpakken van de ballon. Voor hen is dit ook een hobby en tevens een plezante manier om eens "onder de mensen" te komen.

 

Deze mensen zijn door hun lange staat van dienst,perfect op elkaar ingespeeld. Zij proberen bij de landing steeds in contact te komen met de landeigenaar. Mensen, die de volgwagen achterna rijden, mogen nooit op eigen houtje het alndingsterrein oprijden . Volg steeds de richtlijnen van de crew, dit voor uw en hun veiligheid.

klik op foto voor groot


 

Links zie je de volgwagen, gefotografeerd vanuit de ballon. Rechts heeft het team net de ballon in de aanhanger geladen. Dus tijd voor een koffie met Heeborrel !

 

Klik op foto voor groot

 


Momenteel heeft Jan Timmers een drietal ballonnen in de vaart. Deze ballonen kunnen vier tot vijf passagiers vervoeren : U heeft dus niet het gevoel als haringen in een autobus te zitten, wat met grotere ballonnen zeker het geval is. Zo kan elke passagier zonder problemen met zijn vragen terecht bij Jan tijdens de vaart.

klik telkens op foto voor groot

 

Inschrijvingsteken : OO-BWU
Merk : Ultra Magic
Type : M-120
Volume : 3400m3
Bouwjaar : 2001
Passagiers : vier
Reclame : Warsteiner bierbrouwerij

 

 

Inschrijvingsteken : OO-BXO
Merk : Ballons Libert
Type : L 3400
Volume : 3400m3
Bouwjaar : 2007
Passagiers : vier
Reclame : DHL

 

 

Inschrijvingsteken : OO-BXU
Merk : Ballons Libert
Type : LC 2000
Volume : 2000m3
Bouwjaar: 2000
Passagiers : één
Reclame : LeasePlan

home >