Aan huis & op afstand.
Pc.Fixer komt bij u ter plaatse problemen verhelpen. Wanneer mogelijk is het sneller en goedkoper om een probleem van op afstand te verhelpen.

Reparaties & onderhoud.
Pc.Fixer verhelpt hardware & software problemen. Alsook preventief onderhoud zoals het uitkuisen van de pc (hardware) zodat deze minder warm loopt en het optimaliseren van het besturingssysteem.

Hulp & advies.
Ook staat Pc.Fixer tot uw dienst voor hulp met het installeren van hardware & software. En advies voor upgrades, aankoop en diensten.

Als u opzoek bent naar iemand die u uit de nood kan helpen na de werk uren, als juist de helpdesk of pc winkel gesloten is of als je zelf enkel beschibaar bent in het weekend, dan bent u bij Pc.Fixer aan het juiste adres. U kan mij bereiken via de contact pagina waarna ik zo snel mogelijk contact opneem en via onderstaand telefoonnummer tijdens de week vanaf 18:00 tot 23:00 en in het weekend vanaf 8:00 tot 23:00.
+32 477 00 00 00

Pc.Fixer

Een kleine eenmanszaak in bijberoep bedoelt om particulieren een op maat gemaakte service te bieden. Pc.Fixer gaat geen uitdaging uit de weg: Advies, installatie van (nieuwe) hardware en software, opzetten van thuis netwerken, ...

Service & advies

Omdat het een eenmanszaak in bijberoep betreft is de service van Pc.Fixer vooral savond's (na de normale werkuren) en in het weekend beschikbaar.

Pc.Fixer probeert de service bij u thuis op te lossen. Zelf hoeft u helemaal niets te doen. We vragen enkel om de omgeving rond de pc/randaparatuur vrij te maken om vlot te kunnen werken.

Advies kan zowel ter plaatse, via email of telefoon.

Pc.Fixer bekijkt samen met u welke oplossingen en mogelijkheden er zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

U kan ook bij Pc.Fixer terecht voor het bestellen, leveren en plaatsen van hardware, software en randaparatuur.

Front end webdesign

Bij Pc.Fixer kan u ook terecht om een goedkope proffesionele website te ontwerpen.

De websites zijn "mobile responsive" en dus steeds duidelijk op elk toestel te bezoeken.

Server en hosting kan u zelf kiezen of de mogelijkheden worden samen met u overlopen.