Text Box:  

ZAKDOEK
VRIJDAG 27 APRIL 2018 


Een optreden van zakdoek is een aaneenschakeling van muzikale, verbale en visuele onzin. Zakdoek maakt eigen liedjes, verkracht op meesterlijke wijze bekende covers en speelt volksmuziek zonder het minste respect voor traditie en correcte historische interpretatie. Zakdoek speelt en zingt voor iedereen, zonder onderscheid van leeftijd, rang, geslacht, maat van schoenen, religieuze overtuiging of etnische origine. 

Zakdoek maakt van elk concert een hilarische performance en van elk saai familiefeest een leuke bijeenkomst. Zakdoek doorbreekt de pijnlijke stiltes op academische zittingen, zorgt voor vrolijke (re)animatie in rusthuizen en klinieken en maakt van elk muf bedrijfsfeestje een opwindende fuif. Menig koppel spreekt nu nog over Zakdoek, het orkestje dat destijds hun trouwfeest redde (maar daarmee helaas hun huwelijk nog niet).

De roots van Zakdoek liggen in Vilvoorde, 'de parel van de Zennevallei'. Na het vertrek van Kris De Bruyne en het heengaan van Virkske de Fluitster was Zakdoek jarenlang het opwindendste wat de stad te bieden had op muzikaal vlak. 

En geloof het of niet, maar Zakdoek bestaat al meer dan 30 jaar. Het strafste van al is dat de bezetting van de groep al die tijd ongewijzigd bleef, daar staan zelfs de Rolling Stones en The Strangers van te kijken! Ook het repertoire van Zakdoek bleef in die dertig jaar zo goed als ongewijzigd, evenals het soort flauwekul dat de bandleden onophoudelijk spuien. Zakdoek lacht met alles en iedereen, in de eerste plaats met zichzelf. 

De voorstelling van Zakdoek vindt plaats in de bovenzaal. Daar zit je gezellig aan tafeltjes waar je rustig iets kan drinken. 
De zaal opent haar deuren om 19u30, om 20u30 begint de voorstelling.


Team Topanimatie gaat van start met een nieuw concept :  Koop vooraf je drankkaart aan ter waarde van 10,00 € en ontvang gratis een extra drankbon voor een verfrissende drank naar keuze. 
Ook deze drankkaart kan je vooraf betalen via overschrijving. Wie interesse heeft in dit concept, vermeldt in de mededeling   ‘+ drankkaart’.
Jouw inkomtickets en je drankkaart liggen de avond van de voorstelling klaar aan de kassa.
 
            Tickets voorstelling : 10,00 €
          Reservatie : info@topanimatie.be   -  0488/ 37.39.58

Mag ik je vriendelijk verzoeken de totale som over te schrijven naar rekeningnummer BE 63 7330 2611 0208 op naam van vzw Topanimatie, met vermelding van ‘ZAKDOEK’, aantal personen, en eventueel ‘+ drankkaart’. 
Text Box: Agenda

©  Topanimatie vzw

Sitemap

27/04/2018

Text Box:       Created by Guido De Jong                         © Johan Van Doninck