Text Box: Text Box: Topanimatie ruilt eigen podium voor theaterbus

De technische eisen bij de eigen organisatie van een event, en de hoge gage die je betaalt voor een populair en veelzijdig artiest, waren voor Topanimatie een belangrijke spelbreker om populaire artiesten in Bouwel nog langer een podium aan te bieden. Om als passioneel organisator de band met artistiek Vlaanderen niet helemaal te verliezen was de theaterbus een schitterend alternatief om al reizend cultuur te blijven opsnuiven.  

De theaterbus zal op aanvraag vanuit je eigen regio vertrekken naar jouw favoriete toneelavond of populair muziekevenement.

 

 

¨ Jouw plaatsen in het theater of de concertzaal zijn door ons al voorbehouden.

¨ Je kan de theaterbus nemen die stopt in je woonplaats of in een buurgemeente, en je voert tot vlakbij de ingang van de concert- of theaterzaal.

¨ Je bent veilig onderweg met je persoonlijke reisverzekering.

¨ Je wordt niet opgejaagd door de verkeersdrukte of door de zoektocht naar een parkeerplaats, waardoor je ontspannen aankomt op je bestemming.

¨ Je wordt ’s avonds na de voorstelling niet getrakteerd op een duur parkeerticket.

¨ Je wordt niet afgeschrikt door Wodka acties. Wie met Topanimatie reist kan genieten van een glaasje alcohol.

¨ Je draagt positief bij aan een beter milieu door je auto achter te laten in je garage of op een carpoolparking.

¨ Je geniet van een interessante groepskorting als je deelneemt met minimum 10 personen.

¨ Je doet bij ons een mooi financieel voordeel door nieuwe klanten aan te brengen.

¨ Je kan bij voorrang inschrijven voor een activiteit naar keuze, als je e-mail adres is opgenomen in ons klantenbestand.

 

Wij van onze kant hebben een aantal suggesties uitgewerkt, die je onder de rubriek ‘agenda’ kan raadplegen, en waarmee we jouw belangstelling zeker kunnen aanwakkeren.

Een schitterend concert van André Rieu, een ontmoeting van pop en klassiek in Night of the Proms, Clouseau in het Sportpaleis, cabareteske toestanden met de populairste stand up comedians, de nieuwe eindejaarsconférence van Geert Hoste, een hilarische show met Bart Peeters of een gedurfde voorstelling van Els De Schepper … Het is maar een kleine greep uit het veelzijdige cultuuraanbod dat Vlaanderen rijk is.

Wanneer je interesse toont voor onze theaterbus, mag je vrijblijvend je naam opgeven voor 1 of meerdere uitstappen die jouw voorkeur wegdragen. Mogelijk heb je zelf een interessant voorstel waarvoor we busvervoer kunnen inzetten ? Jouw suggesties zijn meer dan welkom ! Stuur ons vrijblijvend jouw e-mailadres met verwijzing naar het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent, en het  aantal personen dat (onder voorbehoud) graag zou deelnemen aan een event  van jouw keuze.

Bestaat jouw reizend gezelschap uit 30 personen of meer, dan kunnen wij vrijblijvend een groepsvoorstel uitwerken Jouw interesse voor cultuur en onze ervaring als organisator kunnen dit project zeker doen slagen !

Culturele evenementen met voldoende positieve belangstelling stellen we graag voor op de website www.topanimatie.be. Wij geloven in jouw enthousiasme en creatieve medewerking aan dit cultuur- en milieuvriendelijk concept.

 Contactgegevens :            

                                         

                                         

 

 

 

©  Topanimatie vzw

Sitemap

Text Box: Johan Van Doninck

Gsm:  0488 37 39 58

E-mail:  info@topanimatie.be
Combineer de voordelen van een combi-ticket:Text Box:       Created by Guido De Jong                         © Johan Van Doninck