Binary Time

Op deze site vind je alles over de topseries van dit moment.

ALIAS
In alias maak je kennis met Sydney Bristow een geheim agente, die denkt dat ze voor de CIA werkt. Als uitkomt dat ze in feite voor een criminele organisatie werkt, verandert gans haar wereld.

LOST
Deze serie won maar liefst 9 emmy awards. Na een vliegtuigcrash stranden 48 wildvreemden op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Om te overleven moeten ze gebruik maken van primitieve hulpmiddelen en rekenen op de hulp van elkaar.

STARGATE
De Stargate is een buitenaardse, antieke poort, afkomstig uit de Egyptische oudheid, en biedt toegang tot andere werelden. De poort wordt bewaakt door een geheime afdeling van het Amerikaanse leger: 'Stargate Command'. Deze organisatie staat onder leiding van Generaal Hammond en gebruikt de Stargate om speciale teams naar andere werelden te sturen, om daar onderzoek te doen.

24
Eén van de meest innovatieve, spannende en bejubbelde dramaseries van dit moment. Iedere aflevering duurt een uur en alle afleveringen achter elkaar vormen één dag  waarin het verhaal zich afspeelt.

 

Top