KERSTAVONDMENU € 42

Aperitiefhapjes

***

Garnalenroomsoep ( + € 2,5 )

of

Velouté van pompoen en selder met gerookte bottarga

***

Gegrilde zwaardvis met gestoofde prei en een sausje met droge vermout

of

Grietfilet met julienne van wintergroenten en witte wijnsaus ( + € 2,5 )

***

Everzwijnfilet met gekarameliseerd witloof en gemarineerd peertje

Sausje met Orval ( + € 2,5 )

of

Gevulde kwartel met mengeling van boschampignons en boontjes

Roomsausje met cognac

 

De hoofdgerechten zijn vergezeld van aardappelgratin met katenspeck of huisgemaakte aardappelkroketten

 

 

 


Bijgerechten
Gergarnierde zalm en tomaat en tomaat garnaal € 15
Tomaat garnaal (2 stuks) € 13
Krabcocktail € 15
Garnalencocktail € 13
Gerookte visschotel met gemengde sla € 16
Kreeft Belle-Vue Dagprijs
Warme kreeft met fijne groenten in een roomsausje Dagprijs
Oesters Platte Zeeuwse 000 Dagprijs
Oesters Platte Zeeuwse 0000 Dagprijs
Buffetten vanaf € 18

ANDERE COMBINATIES ZIJN STEEDS MOGELIJK OP AANVRAAG

Introductie
Dagschotels
Kerstmenu
Ouderjaarsavondmenu
Koude buffetten
Contact