KERSTAVONDMENU € 40

Aperitiefhapjes

***

Garnalenroomsoep ( + € 2,5 )

of

Knolseldervelouté met gerookte paling en gebrande amandelen

***

Gebakken tongfilets met een duo van schorseneren en een botersausje ( + € 2 )

of

Kabeljauwhaasje met puree van peterseliewortel en chips van pastinaak

Sausje met safraan

***

Duo van fazant- en bosduiffilet met gebakken witloof en gevulde champignon

Sausje " fine champagne "

of

Filet van hinde met spekrolletje met boontjes en gebakken jonge worteltjes

Sausje met Stille nacht ( + € 2,5 )

 

De hoofdgerechten zijn vergezeld van aardappelgratin met boschampignons of groentenkroketten

 

 

 


Bijgerechten
Gergarnierde zalm en tomaat en tomaat garnaal  
Tomaat garnaal (2 stuks)  
Krabcocktail  
Garnalencocktail  
Gerookte visschotel met gemengde sla  
Kreeft Belle-Vue Dagprijs
Warme kreeft met fijne groenten in een roomsausje Dagprijs
Oesters Platte Zeeuwse 000 Dagprijs
Oesters Platte Zeeuwse 0000 Dagprijs
Buffetten vanaf 18€

ANDERE COMBINATIES ZIJN STEEDS MOGELIJK OP AANVRAAG

Introductie
Dagschotels
Kerstmenu
Ouderjaarsavondmenu
Koude buffetten
Contact