De Trippytocht!

Zin in een fijne schattentocht met te gekke raadsels en fantastische prijzen? Dan ben jij de geknipte persoon met de juiste kriebels voor onze Trippytocht!

Wat hebben we jou te bieden?

Met onze mini-onderneming Trippy organiseren wij een schattentocht die je vanaf nu tot en met april 2009 kan maken. Deze schattentocht hebben we uitgewerkt in een supertof boekje. In dit boekje staat van begin tot eind beschreven hoe je de schatkist kan vinden.
Het boekje verkopen we in een funpakketje samen met een te gekke balpen met ingebouwd kompas (om nooit meer het noorden te verliezen!), een drankbonnetje voor een consumptie in 'Huisnummer 95' (om de dorst onderweg te lessen) en wat snoeperij om er stevig tegenaan te gaan!
De bedoeling is dat je tijdens de tocht onze raadseltjes oplost en de uitkomsten op een apart blaadje, het 'sleutelspreukenblad', in ons Trippyboekje invult. Met de oplossingen op dit ingevulde blaadje kan je de schatkist openkrijgen. Wanneer je de schatkist gevonden hebt, scheur je dit blaadje uit het boekje en leg je het in de schatkist. Hiermee neem je officieel deel aan onze fantastische prijzentrekking! Begint het al wat te kriebelen?

Want wie tript, die vindt en wint!

Op de pagina 'nieuws' kan je lezen waar en wanneer we onze trippypakketjes verkopen. Je kan ook altijd een pakketje bij ons bestellen door een mailtje te sturen naar trippytocht@live.be. Aarzel dus niet wanneer de trippykriebels je overvallen!

De wedstrijd loopt tot en met 26 april 2009, op 30 april volgt de prijstrekking. Het Trippy-team

Groetjes van

Michael Olbrechts & Etienne Pennetreau (technische directeurs),
Nathalie Nauwelaerts (financieel directeur),
Gitte Reveraert (administratief directeur),
Luk Broes (gedelegeerd bestuurder) en
Ellen Michiels (commercieel directeur).

Tot trippyziens!