logo

1847 ~ KF Trouw In Deugd vzw ~ 2009

Welkom op onze site.

Van harte welkom op de site van

Koninklijke fanfare Trouw in Deugd.

Wij zijn een toffe en gezellige fanfare uit Putte bij Mechelen, ons lokaal "De Wildeman" gelegen aan de Mechelbaan 428 in Putte is onze thuis basis.

Neem gerust eens de tijd om onze site te verkennen, zodat je kan ontdekken wat onze toekomstige activiteiten zijn.

Deze kan je zeker terugvinden in onze agenda waar je kan zien wanneer wij deze toffe, plezierige en aangename activiteiten organizeren. En wanneer de mogelijkheid er is worden van deze activiteiten foto's genomen, dus kun je eens komen kijken of ook jou snoetje ergens te bespeuren valt.

Zoniet heb je zeker en vast alweer iets moois gemist en misschien een stimulans dat je één van de volgende keren er zeker bij zult zijn.

Zoals bij elke vereniging is er een groep mensen die ervoor zorgt dat steeds alles in goede banen geleidt wordt. Bij het bestuur kunt u steeds terecht met vragen en eventuele suggesties voor toekomstige activiteiten, uitstappen, enz.

Mocht u eventueel geïnteresseerd zijn om dit bestuur te vervoegen, of u eventueel als vrijwilliger(ster) op te geven om te helpen. Kunt u steeds bij contact terecht voor te juiste gegevens van onze bestuursleden.

Voor de zangers onder ons vindt u onder de knop andere het lijflied van onze fanfare Trouw In Deugd, zodat u bij bv. ons teerfeest uit volle borst kunt meezingen als onze fanfare hun mars speelt. Er zijn misschien nog zaken die nog nog niet van belang zijn, maar die later ook een plaatsje zullen vinder onder deze knop.

"Last but not least" hebben we nog een gastenboek geplaatst indien u eens uw reactie kwijt wil over onze site of een activiteit.

Alvast veel plezier met uw bezoek aan onze site.