Welkom op 't Saedelhof, een clubje voor mensen die houden van recreatief bezig zijn met het paard. 
 


Hoe het allemaal begon... Sfeerbeelden van 't Saedelhof
Bij problemen kan u het filmpje ook hier bekijken.


Paardrijden als passie
staat centraal.
Wij zijn zelf voornamelijk recreatieve ruiters en zien onze paardjes doodgraag. We bouwen met al onze paarden een band op en dat vertrouwen krijgen we ook terug. 
We zijn niet competetief ingesteld, amusement staat centraal. Desondanks begeeft Femke zich sinds 2013 op wedstrijdterrein met Milo. Samen behalen ze bovendien mooie resultaten!
Samen iets bereiken met het paard geeft maximale voldoening, dit kunnen delen met gelijkgestemden nog meer. Daarom is het heel fijn om tot een ware vriendenclub te behoren waarvan de leden éénzelfde doel hebben: samen veel plezier maken met paarden. Daarom richtten wij 't Saedelhof op! 

Om het paardrijden zeker ook veilig te laten verlopen, vinden we een verzekering belangrijk. We zijn als club aangesloten bij de Vlaamse Liga Paardensport (VLP), zodat we onze leden automatisch voorzien van een ongevallenverzekering bij al onze activiteiten en bezigheden. 

We hechten ook belang aan opleiding van ruiter en paard. Om meer uit ruiter en paard te halen, is een degelijke basis vereist. Daarom bieden wij lessen aan voor beginners en halfgevorderden. De lesjes worden aangepast volgens de noden en de wensen van de ruiters.

Heb je interesse om lid te worden van 't Saedelhof?
Kom dan zeker eens langs! Je kan ons steeds contacteren om de sfeer eens te komen opsnuiven!
Inschrijven kan bij Sabine. Je hoeft enkel een formulier in te vullen met je gegevens. We vragen ook € 22 inschrijvingsgeld. Dit bedrag omvat € 17 voor de verzekering via VLP en € 5 lidgeld bij 't Saedelhof.