Veulentjes op 't Saedelhof

Op donderdagochtend (3u) 30 juli 2015 beviel Angel van een flinke zoon, Daan.
Een kleine week later was het aan Ella, zij zette op dinsdagavond 4 augustus 2015 een klein hengstje op de wereld, Charlie. Een maand later, dinsdag 15 september 2015, werd Iris trotse mama van een merrieveulentje, Ginny. Na lang wachten beviel ook Donna op 19 oktober 2015, rond 3u in de ochtend, van een kloek merrieveulentje. Haar naam is Mila! Een kleine week later: Isaura is bevallen van een mini-veulentje. Dit werd geboren op vrijdag 23 oktober iets voor 5u 's morgens. Al deze veulentjes hebben dezelfde papa: Steve.
Op maandagavond 9 november 2015, rond 23u, kwam er onverwacht een wending in ons veulenverhaal! Geen mogelijk Steve-veulentje deze keer! Famous, die sinds april 2015 bij ons is, was blijkbaar al zwanger toen we ze kochten. Een hele mooie Loena werd die avond bij ons geboren. We hebben ons laten vertellen dat de papa waarschijnlijk een mooie en grote haflingerhengst is, dus Loena is ook een volle haflinger.

Je vindt een foto-overzicht van al onze veulentjes 2015 in diashow hieronder. Als je deze hier niet kan zien, kan je de foto's via deze link bekijken!Ook in het verleden mochten we op 't Saedelhof veulentjes verwelkomen. Hieronder vind je een overzicht! ;)

Zo hebben we ook nog het volgende filmpje voor jullie bewaard. Hieronder zien jullie Jasper en Milo toen ze pas geboren waren,  18 juni 2009.

 


En voor de liefhebbers: twee dolle veulentjes voor het eerst op de weide. Dit zijn ook Jasper en Milo, als ze één week oud waren.

 


Een jaartje later kunnen we ook met trots melden dat Donna opnieuw bevallen was van een lief veulentje, Ella. 4 juli 2010.

 


Op 27 mei 2011, om 3u 's nachts heeft Angel haar zoontje Dean eindelijk, maar gezond en wel op de wereld gezet. 
Donna had geen zin om zolang te wachten en veulende op 31 mei rond 21u30 twee weken te vroeg. Toch vonden we ook een gezond merrieveulentje, Liesje. Deze keer geen palominokleurtje, maar een bruine kopie van Donna zelf! :)
De eerste foto's van deze veulentjes kan je hieronder zien!
 


Foto     van