[ H O M E ]

Welkom bij Turelinckx Dave, uw partner in sanitair en verwarming.

Sanitair is belangrijk voor uw dagelijkse hygiëne, maar het kan ook garant staan voor een regelmatig moment van relaxatie. Verwarming kan eveneens een bron van comfort en gezelligheid zijn in uw eigen huis. Denk maar aan het verwarmen van uw woning tijdens de koude wintermaanden. Door aangepaste installaties kan u niet alleen uw leven een stuk aangenamer en makkelijker maken, maar tevens een pak geld besparen.

Turelinckx Dave is een jong en sterk bedrijf. Door de meest recente ontwikkelingen op de voet te volgen, kunnen wij u de meest elegante en praktische oplossingen aanbieden en bij u thuis plaatsen. We verzorgen uiteraard ook de herstellingen en het onderhoud van uw oudere installaties.

Na jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en verwarming heeft Turelinckx Dave de juiste leveranciers kunnen selecteren die kunnen zorgen voor de béste kwaliteit tegen een correcte prijs. U kan hun gegevens terugvinden onder links. Bekijk ze even en haal er uw voordeel uit!

Turelinckx Dave kan u gefundeerde raad geven bij de keuze van uw verwarmings- en/of sanitaire installatie. Dankzij een weldoordachte plaatsing verzekert u zich van jarenlang comfort.

Blader verder op deze site voor een gedetailleerde beschrijving van ons vakgebied.
[ verwarming turelinckx dave ] [ gsm: 0479 / 36 00 40 ] [ info@verwarmingtd.be]