Turnkring Germinal

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het nieuwe seizoen gaat van start op zaterdag 1 september.
Aandacht!
Wegens het wegvallen van enkele trainers zullen we dit jaar een max. aantal gymnasten aanhouden in alle groepen. Omdat we voorrang geven aan leden die vorig jaar reeds ingeschreven waren zullen we pas vanaf 15 september nieuwe leden toelaten. Nieuwe leden mogen op dat moment een gratis les mee volgen en kunnen dan beslissen om zich in te schrijven!
Meer info: zie lessen -> inschrijvingen.


Beste bezoeker,

Welkom op de website van Turnkring Germinal Gistel.
Onze turnkring richt zich tot alle doelgroepen en de meest uiteenlopende leeftijden (kleuters, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en kinderen met een beperking).

Wij zijn een recreatieve turnkring, dit betekent dat onze focus ligt op plezier, ontspanning en het aanleren van nieuwe vaardigheden. En dit alles zonder onze leden bloot te stellen aan hoge verwachtingen en/of hoge druk. Ieder turnt op zijn/haar eigen niveau.
Daarnaast willen we ook actief zijn op sociaal gebied, dit doen we door regelmatig verschillende nevenactiviteiten te organiseren (kippenfestijn, 5-jaarlijkse turnshow, sinterklaasfeest, enz.).

We hopen u met deze website kennis te laten maken met onze vereniging en u op de hoogte te houden van allerlei interessante weetjes.

Check ook onze Facebookpagina (Koninklijke Turnkring Germinal Gistel)

Het Germinal Team.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu