Img

Welkom bij Tutuki Beach!

Toe aan een break die je doet verademen? Geen beter middel daarvoor dan een zalige strandvakantie. Niets moet, alles mag en genieten is de boodschap!

Onze aardbol telt pareltjes van stranden, Tutuki Beach is er daar een van. Vlij je neer onder een parasol om heerlijk te luieren. Neem er een goed boek bij en geniet van je ijsje. Tijd om wat af te koelen? Plons dan in de zee. Zet je op een jetski of neem een windsurfplank om lekker uit te waaien. Of snorkel tussen de vissenpracht, onze eigen excursieboot 'El Ciclon Tropical' voert je naar de mooiste riffen en dieptes. Overnachten? Dat doe je in een van onze sfeervolle kamers. Ontdek onze restaurants om duimen en vingers bij af te likken? En last but not least zijn onze huisbereide an wereldberoemde cocktails die je moet geproefd hebben!

Latest Blog

  • Windsurfen voor beginners en gevorderden.

    Juni 02, 2014

    Windsurfen is een teamsport! Bij ons krijg je een board en zeil pakket waar zowel de recreant als ervaren wedstrijdsurfer een jeugd veel plezier kan zal beleven. De recreatieve wedstrijden en groepstrainingen zijn de springplank naar een vakantie lang windsurf plezier! Fun!

  • Top 10 Cocktails

    Mei 29, 2014

    Hoe maak je een Tequila Sunrise Cocktail ? Hoe maak je een Sex on the Beach Cocktail ? Op al deze vragen krijg je een antwoord als je een van onze doe het zelf cocktailsessies bijwoont.

Reviews

Ons bezoek aan Tutuki Beach Resort was in 1 woord: fantastisch! Vele activiteiten, lekker eten en zoveel verschillende cocktails! We... Lees meer- Manuel Santa Maria